Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Horten Advokatpartnerselskab har optaget advokat Jakob Krag Nielsen som partner.

24-02-2020
Ny stærk IP-partner i Horten

Horten Advokatpartnerselskab har optaget advokat Jakob Krag Nielsen som partner.

 

Jakob Krag Nielsen er specialist i varemærkeret og patentret, og han skal være med til at sikre den kontinuerlige fastholdelse af Hortens historiske og markedsmæssigt anerkendte position inden for IP og tech. Han kommer fra en stilling som leder af advokatfirmaet Lundgrens tilsvarende speciale.

 

Jakob Krag Nielsen har mere end 20 års specialiseret erfaring på IP-området, repræsenterer danske og internationale klienter i alle brancher og har et stort netværk af internationale advokater inden for IP og Life Science. Ud over retssager har han desuden betydelig erfaring i at bistå alt fra startups til store børsnoterede virksomheder med at kommercialisere IP-rettigheder samt udvikle og implementere IP-strategier. Jakob bistår derudover løbende med håndtering af IP i forbindelse med transaktioner.

 

Jakob Krag Nielsen har møderet for Højesteret og er aktiv i en række fora inden for sit felt, bl.a. som Danmarks repræsentant i CCBE’s Group on Patents (CCBE er sammenslutningen af advokatråd i Europa), koordinator i Danske Advokaters IP og Life Science udvalg samt medstifter af og bestyrelsesmedlem i Danish Life Science Law Association.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies