Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Jens W. Højmark indtræder i partnerkredsen i DAHL Advokatfirma med virkning fra den 1. marts 2020. Jens kommer fra et job som partner i et stort internationalt advokatfirma, og med sin tunge profil inden for insolvens skal han bidrage til, at DAHL når sine ambitiøse vækstmål.

02-03-2020
Ny partner hos Dahl

Advokat Jens W. Højmark indtræder i partnerkredsen i DAHL Advokatfirma med virkning fra den 1. marts 2020. Jens kommer fra et job som partner i et stort internationalt advokatfirma, og med sin tunge profil inden for insolvens skal han bidrage til, at DAHL når sine ambitiøse vækstmål.

 

DAHL styrker sin rådgivning inden for konkurs og rekonstruktion med optagelsen af Jens. W. Højmark i partnerkredsen. Optagelsen af den nye partner sker i forbindelse med et større gearskifte i DAHLs Aarhus-afdeling, som bl.a. indebærer, at firmaet per 2. marts 2020 flytter i nye, store lokaler i Pakhusene på Aarhus Ø. Og netop DAHLs positive udvikling og målrettede fokus på vækst har været udslagsgivende for Jens W. Højmarks jobskifte:

 

"DAHL i Aarhus har sat gang i en spændende vækstrejse, og jeg ønsker med min store ekspertise at medvirke til, at det bliver en succes".

 

Den perfekte størrelse Om skiftet til DAHL Advokatfirma fremhæver Jens også, at DAHL besidder de helt rette kvaliteter og værdier som virksomhed: "DAHL er blandt de absolut førende advokatfirmaer i Danmark og har gode mængder muskelkraft i form af ressourcer og kompetencer. Samtidig er der fokus på høj medarbejdertrivsel og gode muligheder for medindflydelse. På den måde er det en virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling."

 

Med Jens som nyudnævnt partner får DAHLs insolvensafdeling en ny stærk profil. Kommerciel direktør i DAHL, Anders Madsen Pedersen, udtaler:

 

"Ansættelsen skal ses som en integreret del af vores oprustning i Aarhus. Jens er med sine mange års erfaring med til at løfte og styrke DAHLs rådgiverkompetencer inden for insolvens, og hans brede, specialiserede juridiske rådgivning vil uden tvivl komme vores klienters forretning til gode."

 

Tung profil trods ung alder

Jens W. Højmark er uddannet cand.jur. ved Aarhus Universitet i 2003 og har i mere end 12 år beskæftiget sig med insolvens og behandlet et større antal konkursboer. Hans ekspertise inden for insolvensretlige forhold har resulteret i en udnævnelse som Certificeret Insolvensadvokat i 2013, og siden er Jens også blevet medlem af Gældstyrelsens advokatpanel. Trods en ung alder opnåede Jens i 2018 møderet for Højesteret, hvilket betyder, at han kan følge sine klienters sager til dørs på allerhøjeste niveau.

 

Ud over sit arbejde som advokat og partner er Jens fast klummeskriver for erhvervsmediet Erhverv+ og ekstern lektor på Aarhus Universitet.

 

Jens er 42 år og bor privat i Skanderborg med sin hustru og to børn. I fritiden cykler han landevejene tynde med både venner og netværk og sidder i næstformandsstolen i Classic Race Aarhus Fond, der arrangerer Nordeuropas største racefestival. Endelig har Jens en stor interesse for vin og mad og er medstifter af Aarhus Vinselskab af 2018.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22