Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

UNIVERSADVOKATER, der har kontor i Aarhus, har optaget Ruth Caddock Hansen som partner.

06-03-2020
Ruth Caddock Hansen partner hos UNIVERSADVOKATER

UNIVERSADVOKATER, der har kontor i Aarhus, har optaget Ruth Caddock Hansen som partner.

 

Ruth Caddock Hansen, der er englænder og 46 år, har været tilknyttet UNIVERSADVOKATER i 3 år som associeret partner. Hun opnåede bestalling som solicitor (England og Wales) i 2000 og dansk advokatbestalling i 2009. I nogle år arbejdede hun som solicitor i store advokatfirmaer i Oxford og London, inden hun begyndte at praktisere i Danmark, dog afbrudt af et par år i USA.

 

Ruth Caddock Hansen arbejder næsten udelukkende med internationale klienter og internationale retsforhold, såvel for store koncerner som for mindre og mellemstore virksomheder. Ud over internationale retsforhold rådgiver hun om generel erhvervsret, ansættelsesret og persondatabeskyttelse (GDPR). Hun har de seneste to år rådgivet om persondatabeskyttelse i 29 europæiske og andre lande.

 

En af firmaets to andre partnere, Gitte Nedergaard, siger i anledning af optagelsen: - Vi er virkelig glade for at kunne knytte Ruth endnu tættere til os. En stor del af firmaets arbejde foregår på engelsk og hen over landegrænserne, og selv om mange af os er vant til hver dag at rådgive på engelsk, så sætter vores klienter særlig pris på Ruth, der har et ben i to kulturer og to retssystemer, og som er flydende på både dansk og engelsk.

 

UNIVERSADVOKATER har kontorer i Vestergade i Aarhus og tæller ca. 40 medarbejdere.

Se nogle af Ruth Caddock Hansens seneste sager på https://www.legal.dk/da/diverse/uge-9-2017/

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies