Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Nicolai Mallet, advokat og partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 60 år den 17. maj 2020.

12-05-2020
Nicolai Mallet fylder 60 år

Nicolai Mallet, advokat og partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 60 år den 17. maj 2020.

 

Advokat Nicolai Mallet voksede op som barn af tyske forældre i Sønderho på Fanø, hvor han gik i skipperbyens stråtækte skole frem til 1972. Efter folkeskolen blev det til tre års gymnasietid på Esbjerg Statsskole og derfra til jurastudier i København fra 1979. Studierne blev finansieret ved bus- og taxakørsel på Fanø og i Esbjerg.

 

Advokatvejen indledtes hos advokat Niels E. Valdal på Østerbro. Derefter gik det til Tyskland med studier i Kiel og Berlin, der indbragte ham titlen Master of Laws (LL.M.) før han tiltrådte en stilling som advokat hos Dragsted Advokater i København under advokat Per Schmidt.

 

Siden 1994 har Nicolai Mallet været partner i Horten Advokatpartnerselskab i Hellerup, hvis bestyrelse han var medlem af i næsten 20 år. Han leder i dag firmaets Commercial-afdeling. Hovedopgaverne består i førelse af retssager, bestyrelsesarbejde og bistand i forbindelse sol- og vindenergi-projekter.

 

De seneste 10 år har Nicolai Mallet repræsenteret en række ministre i forhold til undersøgelseskommissioner, nedsat af Folketinget, herunder tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, finansminister Kristian Jensen og udlændingeminister Inger Støjberg.

 

I studietiden var han tilknyttet Konservative Studenter og sad i perioden 1980-85 bl.a. i det juridiske studienævn på Københavns Universitet. I 2014 blev han af Folketinget udpeget som fast medlem af Rigsretten. Siden studieårene har Nicolai Mallet været aktiv i partiet Venstre. Senest trådte han som landskasserer i 2013 ind i partiets organisatoriske ledelse.

 

Nicolai Mallet er på 23. år gift med Lene. Sammen har de seks hjemmeboende børn i alderen 6-21. Fritiden tilbringes helst i barndomshjemmet Kaptajnsgaarden i Sønderho og på Hvidovre Stadion.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22