Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 1. august 2020 fylder advokat og partner i DLA Piper, Pernille Sølling, 60 år.

27-07-2020
Partner Pernille Sølling, fylder 60 år

Den 1. august 2020 fylder advokat og partner i DLA Piper, Pernille Sølling, 60 år. 

 

Som nyuddannet cand. jur. startede Pernille i 1987 som advokatfuldmægtig i det firma, der senere gennem mange udvidelser og fusioner er blevet til DLA Piper Denmark. Pernille blev i 2000 udnævnt som partner og fejrede i 2012 sit 25-års jubilæum i advokatfirmaet.

 

Pernille har arbejdet med mange juridiske områder gennem årene. Hun har en mangeårig interesse for pensions- og forsikringsforhold og et dybtgående kendskab til pensionsbranchen. Pernille er anerkendt i branchen som førende inden for pensions- og forsikringsret, og hun bistår mange danske og udenlandske pensions- og forsikringsselskaber. Pernilles rådgivning omfatter alle aspekter af forsikrings- og pensionsret, herunder regulatoriske og kontraktuelle forhold, dækningstvister, forsikringssvindel, arbejdsmarkedspensioner og finansielle forhold.

 

Pernille fik møderet for Højesteret i 1995, og hun har gennem årene har ført et betydeligt antal retssager ved de danske domstole og har også stor erfaring med sager for Finanstilsynet. En af Pernilles mere kendte sager er den såkaldte rentegarantisag, som hun sammen med Georg Lett vandt i 2016 ved Højesteret.  

 

Pernille er fremhævet som Leading Individual inden for forsikring i Legal 500, og hun er anbefalet i Expert Guides.

 

Privat bor Pernille i Ejby. Hun tilbringer fritiden sammen med familie, hunde og hest og holder meget af en god skovtur.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22