Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Tony Lund-Burmeister tiltræder den 1. oktober 2020 som partner ved Advokatfirmaet Poul Schmith i Aarhus.

30-09-2020
Advokatfirmaet Poul Schmith henter ny partner til fast ejendom

Foto: Nikolai Linares

 

Advokat Tony Lund-Burmeister tiltræder den 1. oktober 2020 som partner ved Advokatfirmaet Poul Schmith i Aarhus.

 

Han skal være med til at styrke og udvikle firmaets allerede stærke platform inden for M&A Real Estate, hvor Tony med sin solide erfaring skal have særlig fokus på overdragelse af erhvervs- og investeringsejendomme, finansiering af fast ejendom, ejendomsudvikling og -projekter samt erhvervslejeret og boliglejeret. 

 

Tony er uddannet fra Aarhus Universitet i 2004, og har blandt andet baggrund hos Plesner og senest som partner hos DLA Piper.

 

Tony er 43 år og bor sammen med Anne og deres to børn i Mårslet

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22