Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Max Stubkjær, fylder 40 år den 17. oktober 2020.

15-10-2020
Advokat Max Jacob Stubkjær Jensen fylder 40 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Max Stubkjær, fylder 40 år den 17. oktober 2020. Max Stubkjær er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2007 og har stort set arbejdet i Kromann Reumert siden. Han blev partner i 2019.

 

Max Stubkjær er en del af Kromann Reumerts team for fast ejendom og entreprise, hvor hans arbejdsområder omfatter transaktioner, herunder real estate M&A, lejeret, projektudvikling, entrepriseret, generel erhvervsretlig rådgivning samt finansiering og matrikulære forhold. Max Stubkjær har gennem årene bistået på en række højtprofilerede ejendomstransaktioner samt tilegnet sig betydelig erfaring med kontrakter i komplekse aftaleforhold. I forbindelse med sin rådgivning om entrepriseretlige forhold fører Max Stubkjær rets- og voldgiftssager. 

 

Privat bor Max i bydelen Højbjerg i Aarhus med sin ægtefælle Helene og deres børn Smilla, Sigurd og Viola. Max bruger sin fritid på familien, motion og musik.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies