Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Max Stubkjær, fylder 40 år den 17. oktober 2020.

15-10-2020
Advokat Max Jacob Stubkjær Jensen fylder 40 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Max Stubkjær, fylder 40 år den 17. oktober 2020. Max Stubkjær er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2007 og har stort set arbejdet i Kromann Reumert siden. Han blev partner i 2019.

 

Max Stubkjær er en del af Kromann Reumerts team for fast ejendom og entreprise, hvor hans arbejdsområder omfatter transaktioner, herunder real estate M&A, lejeret, projektudvikling, entrepriseret, generel erhvervsretlig rådgivning samt finansiering og matrikulære forhold. Max Stubkjær har gennem årene bistået på en række højtprofilerede ejendomstransaktioner samt tilegnet sig betydelig erfaring med kontrakter i komplekse aftaleforhold. I forbindelse med sin rådgivning om entrepriseretlige forhold fører Max Stubkjær rets- og voldgiftssager. 

 

Privat bor Max i bydelen Højbjerg i Aarhus med sin ægtefælle Helene og deres børn Smilla, Sigurd og Viola. Max bruger sin fritid på familien, motion og musik.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22