Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-11-2020
Her kan dygtige og ambitiøse jurister med børn og familie få indfriet karrieredrømmene


Peter Lunau Larsen (tv) er ny partner i Hulgaard Advokater, der blev etableret i Kolding af Øjvind Hulgaard (tv) i 1995 sammen med Peter Tærø Nielsen. I dag har advokaterne også til huse på Marselisborg Havn i Aarhus, og planlægger afdeling i Hovedstadsområdet.
Foto: Ahrenfeldtfoto.dk


Hulgaard Advokater i Aarhus og Kolding får ny partner i 25 års jubilæumsår, og planlægger at åbne kontor i Hovedstadsområdet. De vil revolutionere advokatbranchens arbejdsmetoder.

 

-Vi ønsker at revolutionere den måde advokatbranchen arbejder på.

 

-I stedet for minutiøst at registrere timeforbruget vil vi hellere fokusere på den gode løsning for vores kunde. Derfor tilbyder vi vores faste kunder en fast pris på årsbasis, og så kan kunderne i princippet ubegrænset trække på vores rådgivning. Det giver en forudsigelighed både for kunden og for os, og fjerner taxameterets stressfaktor. Det giver værdi for alle.

 

- Vi ønsker at tiltrække dygtige og ambitiøse medarbejdere. Hos os er der mulighed for at realisere sine karrieredrømme, selvom man i en periode ønsker at være på deltid. Du behøver ikke arbejde 50 timer om ugen for at bevise, at du er en god jurist eller advokat, siger advokat Øjvind Hulgaard.

 

Øjvind Hulgaard er indehaver af Hulgaard Advokater med afdelinger i Aarhus og Kolding. I disse dage kan advokatfirmaet og dets 16 medarbejdere fejre 25 års jubilæum. Det sker på et tidspunkt, hvor firmaet, der har specialiseret sig i erhvervs- og skatteret, netop har optaget advokat Peter Lunau Larsen, 47 år, som partner og indenfor en overskuelig fremtid har planer om at åbne en afdeling i Hovedstadsområdet.

 

Peter Lunau Larsen er uddannet advokat og har gennem ansættelser i Skattestyrelsen, revisionsbranchen og nu advokatsektoren skabt sig et navn inden for særligt moms og afgifter. Det er kompetencer, som matcher Hulgaard Advokater.

 

-Peter har en smittende energi og skal være et af de lokomotiver, der løfter os til næste niveau. Vi ønsker at være et af landets førende advokathuse indenfor, særligt indenfor skatteret, generationsskifter og forsyningsvirksomhed, siger Øjvind Hulgaard.

 

Kultur skaber værdi

Sammen med advokat Peter Tærø Nielsen etablerede Øjvind Hulgaard i 1995 advokatfirmaet og gik fra starten utraditionelle veje og opbyggede en kultur med værdibaseret ledelse til glæde for både medarbejdere og kunder.

 

-Se på de store familieejede virksomheder i Danmark. Deres succes er ofte drevet af en stærk kultur og solide værdier. Det har vi taget til os, så vi i dag bygger videre på et fundament af ordentlighed. Vi siger tingene, som de er. Åbenhed og ærlighed gennemsyrer virksomheden, og det værdsætter vores kunder, siger Øjvind Hulgaard.

 

Siden starten har fokus været erhvervs- og skatteret. Blandt kollegerne frem til i år var advokat Lida Hulgaard, som hører til blandt landets førende skatteeksperter og er tidligere formand for Skatterådet.

 

Innovation, nytænkning og iværksætteri præger dagligdagen på advokatkontoret, der flere gange aktivt har involveret sig i iværksættermiljøet.

 

I dag anvender Øjvind Hulgaard halvdelen af sin arbejdstid som bestyrelsesmedlem i en række virksomheder fra små startups til internationale koncerner.

 

For evt. yderligere information kontakt:
Øjvind Hulgaard, tlf. 28 19 39 93

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22