Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-11-2020
Advokat Jacob Høeg Madsen fylder 40 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Jacob Høeg Madsen, fylder 40 år den 18. november 2020. Jacob Høeg Madsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2004. Han har arbejdet i Kromann Reumert siden og blev partner i 2015. Udover en LL.M. fra New York University, School of Law, har han været udstationeret på det engelske advokatkontor, Slaughter and May.

 

Jacob Høeg Madsen er primært specialiseret i finansiel regulering, etablering af investeringsfonde, virksomhedsoverdragelser samt selskabsret. Herunder omfatter hans arbejde blandt andet håndtering af transaktioner og regulatoriske forhold i den finansielle sektor, etablering af investeringsordninger, for eksempel private equity fonde og lånefonde, samt komplekse selskabsretlige forhold.

 

Privat bor Jacob i Klampenborg med sin hustru Gitte og deres børn Carl Philip og Ingrid. Fritiden bruges med familien og venner.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22