Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


04-12-2020
Ny partner hos Bird & Bird

Det internationale advokatkontor, Bird & Bird, har haft vokseværk i 2020 og runder året af med en sidste udvidelse af partnerkredsen med en stærk profil fra den danske advokatbranche.

 

Morten Rosenmejer indtræder d.d. som partner i M&A teamet hos Bird & Bird. Partneroptagelsen sker som et led i Bird & Birds arbejde med at udbygge sin markedsposition indenfor M&A og styrke forretningsområdet til gavn for virksomhedens kommercielle klienter i Danmark og internationalt.

 

Bird & Bird opruster på selskabsret og M&A

Morten Rosenmejer er en erfaren specialist indenfor forhandling og rådgivning i relation til M&A. Han har rådgivet såvel danske som internationale selskaber og kapitalfonde i forbindelse med opkøb og salg af virksomheder - fra mindre M&A-transaktioner til milliardhandler. Desuden er han en af landets førende indenfor Warranty & Indemnities-forsikringssager (W&I). Morten kommer fra Lundgrens, hvor han har været partner i afdelingen for selskabsret og M&A.

 

Casper Moltke-Leth, landechef i Bird & Bird Danmark og partner i M&A teamet siger: ”Jeg er meget stolt over at kunne byde Morten velkommen i Bird & Bird. Morten har solid erfaring med at rådgive internationale klienter og har stået i spidsen for nogle af de største M&A-transaktioner i Danmark, og sammen med resten af Corporate teamet er vi i stand til at løse alle typer opgaver indenfor selskabsret og M&A. Morten er et stærkt bidrag til vores kompetencer med at rådgive om virksomhedsoverdragelser, hvor tech eller IP-rettigheder er et væsentligt element. Desuden har Morten et stort netværk og tætte forbindelser i en række markante selskaber i underholdnings- og sportsbranchen, som passer godt ind i vores Media, Entertainment & Sports sektorgruppe. Velkommen på holdet, Morten!”

 

Juridisk ekspertise indenfor M&A, IT, medier, entertainment & sports

Morten Rosenmejer rådgiver om alle typer af transaktioner, og har rådgivet både ejerledere, start-ups, kapitalfonde og danske og internationale selskaber i den forbindelse. Morten har i en årrække været en af Danmarks førende specialister indenfor de særlige Warranty & Indemnities-forsikringer, som er blevet mere og mere almindelige at anvende i virksomhedsoverdragelser. Desuden er Morten en af Danmarks få specialister i entertainment- og sportsret, hvor han rådgiver bl.a. film- og produktionsselskaber, bureauer og idrætsudøvere i forhold til produktions-, spiller-, sponsor- og managementaftaler.​

 

“Bird & Birds førende position indenfor tech, medier, entertainment og sport, og deres stærke kompetencer indenfor IP harmonerer rigtig godt med min ekspertise i at yde M&A-rådgivning til selskaber, hvor IP-aktiver er en central del af deres forretning. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med mine kollegaer i Bird & Birds Corporate team – både i Danmark og internationalt,” siger Morten Rosenmejer.

 

Morten Rosenmejer skal sammen med Bird & Birds Corporate team styrke den strategiske målsætning om at være det førende advokatfirma for virksomheder og organisationer, der ændres af den digitale verden eller går forrest i den digitale udvikling.

 

 

 

 

 

 

Jesper Lange

Co-Head, Tech & Comms
Partner, Commercial

Tel. +45 3914 1618
E-mail: jesper.langemark@twobirds.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Note til redaktører

Om Bird & Bird

Bird & Bird er et internationalt advokatfirma, som rådgiver organisationer, der ændres af den digitale verden eller går forrest for udviklingen i den digitale verden. Vi kombinerer vores juridiske ekspertise med vores store branchekendskab og fornyende, kreative tilgang for at hjælpe vores klienter med at nå deres kommercielle mål. Vi beskæftiger over 2.300 medarbejdere fordelt på 29 kontorer rundt om i verden. I Danmark er vi ca. 65 medarbejdere, og vi har en ambition om at blive flere. Hvis du vil vide mere om os, kan du besøge www.twobirds.com
 

 

Følg os på de sociale medier

[Tekstfelt: @twobirdsDK]

twobirds.com

Abu Dhabi & Amsterdam & Beijing & Bratislava & Bruxelles & Budapest & København & Dubai & Düsseldorf & Frankfurt & Haag & Hamborg & Helsinki & Hong Kong & London & Luxembourg & Lyon & Madrid & Milano & München & Paris & Prag & Rom & San Francisco & Shanghai & Singapore & Stockholm & Sydney & Warszawa

Bird & Bird er et internationalt advokatfirma, bestående af Bird & Bird LLP og filialer og associerede selskaber, hvilket inkluderer Bird & Bird Advokatpartnerselskab.

Bird & Bird Advokatpartnerselskab er et registreret selskab under CVR nr. 35 14 45 01.  

 

 

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22