Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


04-01-2021
Portræt: Han jagter gode juridiske løsninger og store bølger

Partner og advokat hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith Niels Karl Heilskov Rytter fylder 40 år den 1. januar 2021. Niels tilbragte en del af barndomsårene i Mozambique, hvor hans forældre var udsendt som ulandsarbejdere, men kom i 1990 tilbage til Danmark, hvor han senere startede sine jurastudier i Aarhus.

 

I sit arbejde er Niels drevet af at finde løsninger til sine klienter, der er til at forstå, og som er realisérbare. Og så er det vigtigt for ham, at relationen til de mennesker, han arbejder med og for, er præget af åbenhed, tillid og gensidig respekt.

 

”Jeg gør mig altid umage”

Niels rådgiver offentlige myndigheder og virksomheder om tilrettelæggelse og gennemførelse af anskaffelser, navnlig inden for forsvars- og sikkerhedsområdet. Det omfatter vigtige samfundskritiske og strategiske anskaffelser, hvis gennemførelse ofte strækker sig over adskillige år.

 

”Det er et alsidigt arbejde, der typisk indebærer samarbejde med forskellige faggrupper, og ofte får jeg lov til at arbejde sammen med mennesker, der både er dedikerede og meget dygtige til det, de laver. Jeg sætter stor pris på at færdes i et miljø med tårnhøj faglighed både hos mine kollegaer og hos vores klienter. Det betyder, at jeg er nødt til at holde mig skarp for at kunne følge med. Jeg gør mig altid umage, og sådan vil jeg også gerne opfattes – som ham, der gør sig umage, der holder, hvad han lover, og som taler lige ud af posen.”

 

Flair for legal tech

Foruden sit rådgivningsarbejde har Niels gennem de seneste år været optaget af at udtænke og udvikle digitale juridiske værktøjer. Han har blandt andet udviklet Fristberegneren, som er en gratis app, der kan anvendes til at beregne udbudsfrister.

 

”Appen udgør i dag en fast bestanddel af mange udbudspraktikeres værktøjskasse, og det gør mig glad og stolt at have lavet noget, som så mange drager nytte af. Det betyder generelt meget for mig at være en, der løser – og ikke opfinder – problemer. At være en, som laver brugbare og omkostningseffektive løsninger til gavn for kunder og samfundet.”

 

Niels bor i Taarbæk med sin hustru Fenja og deres tre børn. Hans store passion i fritiden er surfing, og han og familien bruger hvert år en stor del af deres ferie på at rejse ud i verden på jagt efter store bølger. Favoritspottet ligger i Costa Rica i en lille by ved Stillehavskysten. I 2020 var familien dog hjemme som de fleste andre, men de håber at kunne komme afsted igen i det nye år.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22