Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


22-02-2021
Tre nye advokatfuldmægtige hos UNIVERSADVOKATER

UNIVERSADVOKATER har ansat Cecilie Meinertz, Katrine Lindgaard Pedersen og Andreas Olesen som advokatfuldmægtige. De tre tiltræder på forskellige tidspunkter i løbet af foråret 2021.

 

Cecilie Meinertz og Katrine Lindgaard Pedersen er i dag trainees i firmaet. Andreas Olesen kommer fra en stilling som advokatfuldmægtig hos Advodan Holbæk/København.

 

De tre nye fuldmægtige skal alle primært bistå UNIVERSADVOKATERs hastigt voksende klientbase af små og mellemstore virksomheder. Væksten baserer sig ikke mindst på firmaets app, appvokat, der blev lanceret den 1. november 2020, og på de første 3½ måned har fået 343 virksomhedsabonnenter.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22