Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


26-02-2021
Advokat og partner Michael Sønderskov fejrer 30-års jubilæum

Michael Sønderskov på Advokatgruppens kontor i Fredericia

 

Advokat Michael Sønderskov, som er afholdt partner i Advokatgruppen, har den 1. marts 2021 været beskikket advokat i 30 år. Michael Sønderskov har base i Fredericia, hvor han har et stort netværk. Han yder en stor indsats for lokalområdet, hvor han bl.a. er i bestyrelsen i en lang række idræts- og erhvervsforeninger. Her er han f.eks. den eneste mand, som sidder i bestyrelsen hos ”Krisecenteret for kvinder”. Desuden har han undervist i 20 år på Fredericia-Middelfart Handelsskole i Erhvervsret.

 

Michael Sønderskov startede karrieren som advokat i 1991, efter beskikkelsen, som blev underskrevet af daværende justitsminister Hans Engell. Få år efter, i 1997, blev Michael en del af Advokatgruppen, da virksomheden fusionerede med ”Advokaterne i Fredericiagården”.  Året efter, i 1998, blev Michael beskikket advokat i Højesteret, både i forhold til civilsager og straffesager. Siden da har han opbygget en stærk position som rådgiver inden for en bred vifte af sagsområder, herunder privatrådgivning, boligrådgivning, strafferet, entrepriseret, selskabsret, og konkurs. Desuden er Michael beneficeret forsvarsadvokat, og han har i den forbindelse ført en lang række straffesager.

 

Michael fortæller: ”Dét, jeg elsker mest ved mit job som advokat er, den daglige kontakt med klienter, hvor jeg har særligt fokus på at give mine klienter en god kundeoplevelse. Derfor gør det mig meget glad, når mine klienter kommer tilbage, fordi så ved jeg, at de synes vores samarbejde har været godt.

 

Dét, at kunne bistå mine klienter, uanset hvor de er i livet – helt fra før de er født til efter de er døde, giver mening for mig personligt. Jeg hjælper både mine klienter med sager vedrørende fadderskab, og jeg hjælper andre klienter i forhold til dødsboer. Essensen af de sager, som jeg er en del af, kan variere meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Jeg finder det spændende, hvordan tingene hele tiden udvikler sig.”

 

Michael har, som advokat og partner på Advokatgruppens Fredericia-kontor, haft et årelangt, givtigt samarbejde med mange gode kollegaer. Her kan for eksempel nævnes hans sekretær Mette Patuel, som i år fejrer 28-års jubilæum for samarbejdet med Michael.

 

Om hans tid i Advokatgruppen fortæller Michael: ”Jeg er stolt over den udvikling, som jeg har været en del af i min tid hos Advokatgruppen. Vi har formået at skabe et team, der ved kombination af vores individuelle, specialiserede kompetencer kan hjælpe vores klienter til det bedst mulige udfald af sagerne, uanset sagstypen.”  

 

Michael Sønderskov er en velkendt advokat, især i Fredericia og omegn. Det ses specielt på hans store, tilbagevendende klientskare, der har tillid til hans arbejde som advokat. Michael ønskes stort tillykke sit 30-års jubilæum som advokat.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22