Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


19-03-2021
HR-chef Birgitte Brix Bendtsen fylder 40 år

Den 23. marts fylder Head of People & Development hos Kroman Reumert, Birgitte Brix Bendtsen, 40 år. Birgitte er uddannet cand.merc. EMF (afsætning) på CBS og leder nu en af Danmarks mest fremsynede HR-afdelinger.

 

Det meste af Birgittes barndom er tilbragt i udlandet, og særligt i Kina, hvor hun gik på international skole med elever fra hele verden. Det præger stadig den person, som Birgitte er i dag med dansk og engelsk på modersmålsniveau og stor interesse for internationale kulturer. Med en fortid i virksomheder som konsulenthuset Universum, Vestas Wind Systems og Ørsted, hvor hun blandt andet var ansvarlig for Employer Branding, onboarding og talentudvikling, har Birgitte en bred international ledererfaring inden for HR. Under sin tid i Vestas blev hun desuden en del af Talent100 – Danmarks 100 største talenter samt en af de nominerede til vindmølleindustriens talentpris. Foruden sit almindelige arbejde blev Birgitte i forrige valgperiode valgt ind i kommunalbestyrelsen i Dragør for Det Konservative Folkeparti og havde blandt andet poster i Økonomiudvalget og By-, Erhvervs- og Planudvalget.

 

Birgitte kom til Kromann Reumert i 2015, hvor hun, sammen med sit team, har søsat initiativer som den nyligt lancerede balance- og fleksibilitetspolitik med mulighed for en fire-dages arbejdsuge. Initiativet har ikke blot præget Kromann Reumert, men har også inspireret en stor del af dansk erhvervsliv. Blandt andre udviklende HR-tiltag, som hun har lanceret sammen med sit team, kan nævnes et mentorprogram for yngre advokater, et ambitiøst medarbejderudviklingsprogram med fokus på nye karriereveje, et lederudviklingsprogram med fokus på emotionel intelligens, en HR-chatbot og en sundheds- og balancekampagne. Sidstnævnte initiativ resulterede i en nominering af Birgitte og Lars Frydendal fra teamet til HR-prisen 2019 af DanskHR.

 

Når Birgitte ikke arbejder, er hun begejstret for at udgive artikler og holde foredrag til konferencer. I øjeblikket tager hun, ved siden af arbejdet, CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen. Privat er Birgitte gift med Lars, og de har sammen to små energiske drenge. Foruden en stort set daglig løbetur i Dragør begyndte Birgitte sidste sommer at wakeboarde.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22