Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


22-04-2021
Advokat Jakob Bernhoft fylder 50 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Jakob Bernhoft, fylder 50 år den 26. april 2021. Jakob er uddannet cand.jur. fra Københavns universitet i 1996 og læste det efterfølgende år en LL.M. fra New York University School of Law. Siden har han arbejdet i Kromann Reumert og fik i 2002 møderet for landsret. Fra 2002 til 2005 var Jakob leder af Kromann Reumerts kontor i London.

 

Jakobs primære arbejdsområder er bank- og finansieringsret samt restruktureringer. Han har stor national og international erfaring; blandt andet med at rådgive långivere og låntagere i forbindelse med gældskapitalfremskaffelse og restrukturering inden for flere brancher. Endvidere rådgiver Jakob Bernhoft om virksomhedsoverdragelser, venture kapital samt selskabs- og generel erhvervsret.

 

Privat bor Jakob i København, er gift med Kristine og har fire børn; Oskar, Konrad, Nora og Lola. 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22