Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


01-07-2021
Offshore-specialist indtræder i partnerkreds

Den 1. juli indtræder advokat Klint Klingberg-Jensen i Poul Schmith/Kammeradvokatens ejerkreds. Han har siden sin ansættelse i 2018 opbygget en stærk forretning indenfor offshore og vedvarende energi, der er et af firmaets højt prioriterede forretningsområder.

 

  • Vi har en ambition om at bidrage til et sammenhængende og bæredygtigt samfund. I det lys er det helt naturligt, at vi har valgt at fokusere på offshore og vedvarende energi, og her har Klint været et kæmpe aktiv i forhold til at sætte vores firma på landkortet som en attraktiv rådgiver på et område, som i disse år er i fortsat vækst, siger Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen. Vi har også på andre områder valgt at opprioritere vores indsats inden klima og bæredygtighed. For nylig optog vi Line Berg Madsen, der er ekspert inden for ESG (miljø, sociale forhold og god selskabsledelse), som partner, og firmaet er i dag involveret i en række større og meget nyskabende projekter både internationalt og i Danmark som bl.a. energi-øen og Lynetteholmen, fortsætter Jens Bødtcher-Hansen. 

 

Klint rådgiver om en bred vifte af aspekter inden for offshore-branchen, særligt de projektrelaterede forhold inden for vedvarende energi, hvor han blandt andet hjælper danske og internationale klienter med kontrakter og forhandling, men også tvister.

 

Han er 40 år, uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2006 og opnåede i maj 2021 møderet for Højesteret. Privat bor han i Rungsted sammen med Anne-Cathrine og tre børn.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22