Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


09-07-2021
Advokat Jens Steen Jensen fylder 50 år


Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Jens Steen Jensen, fylder 50 år den 15. juli 2021. Jens er udannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1996 og har arbejdet i Kromann Reumert lige siden. Ved siden af arbejdet i Kromann Reumert har Jens blandt andet undervist på bestyrelsesuddannelserne på CBS Executive i over syv år.

 

Hans primære arbejdsområder er finansiel regulering, M&A samt selskabs-, fonds- og kapitalmarkedsret, hvor han har stor erfaring og har været med i en række af de mest betydningsfulde transaktioner navnlig inden for den finansielle sektor. Han repræsenterer og rådgiver en række danske og udenlandske finansielle virksomheder i forbindelse med strategiske og regulatoriske forhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, sammenlægninger, omstruktureringer, kapital- og aktionærforhold og corporate governance m.v.

 

Jens er ansvarlig for Kromann Reumerts branchegruppe for den finansielle sektor og for specialegruppen for selskabs- og fondsret. Herudover er Jens også medlem af advokatnævnet og af DI's Juridiske Ekspertpanel og har tidligere været medlem af og formand for 1. advokatkreds (København samt Færøerne og Grønland).

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22