Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


27-07-2021
Advokat Christina Bruun Geertsen fylder 50 år

Christina Bruun Geertsen, advokat og partner i Kromann Reumert, fylder 50 år den 29. juli 2021. Christina er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1996, og hun har arbejdet i Kromann Reumert siden 1997. Udover arbejdet i Kromann Reumert underviser hun også på Executive Board Programme på Insead.

 

Christina står i spidsen for Kromann Reumerts M&A-forretningsgruppe og rådgiver primært kapitalfonde og ejerledere i forbindelse med virksomhedsoverdragelser og -investeringer. Christina arbejder også med børs- og kapitalmarkedsret, og hun har rådgivet i forbindelse med en lang række børsnoteringer og -emissioner og har omfattende erfaring med prospektudarbejdelse og håndtering af verifikationsprocesser. Herudover rådgiver Christina også om Grønlandsk ret.

 

Til daglig bor Christina i Hellerup med sin mand Christian og deres to drenge på 8 og 10 år. Fritiden bruges helst sammen med familie og venner, i sommerhuset eller på rejser.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22