Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


17-08-2021
To nye partnere i Horten

Søren Toft Bjerreskov Alessandro Traina

Fotos: Horten Advokatpartnerselskab

 

Horten har optaget Søren Toft Bjerreskov og Alessandro Traina som partnere.

 

Advokatvirksomheden Horten, der med sine 325 medarbejdere er blandt landets største, styrker partnerkredsen med optagelsen af to nye partnere, advokat Søren Toft Bjerreskov, specialist i selskabsret, og advokat Alessandro Traina, der har stor erfaring med real estate M&A.

 

Søren Toft Bjerreskov er specialist i selskabsret og rådgiver om komplekse problemstillinger i relation til bl.a. selvfinansiering, grænseoverskridende fusioner, spaltninger og corporate governance. Søren har desuden betydelig erfaring med udarbejdelse af kontrakter, herunder ejeraftaler, investeringsaftaler og infrastrukturaftaler. Han rådgiver også om børsretlige emner, som grænser op til selskabsretten, herunder afholdelse af generalforsamlinger, oplysningsforpligtelser, og interne regler for udstedere.

 

Søren er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2005 og Master of Laws fra The University of Chicago Law School i 2010. Han kom til Horten som advokat i 2020 fra en stilling som senior commercial counsel hos Dupont Nutrition & Biosciences.

 

Søren Toft Bjerreskov er tiltrådt med virkning fra 1. juli 2021.

 

Alessandro Traina har mere end ti års erfaring med real estate M&A, primært med fokus på internationale klienter. I arbejdet med de internationale klienter med aktiviteter i Danmark har han kunnet drage stor fordel af sin internationale opvækst og uddannelse i udlandet.

 

Alessandro har gennemført en lang række ejendomstransaktioner, herunder high street-ejendomme med kontorer og/eller forretninger, logistikporteføljer, udviklingsprojekter og boliglejemål. Hans kommercielle indsigt indenfor alle aspekter af den juridiske rådgivning gør ham til en betroet rådgiver, der også kan håndtere mange af klienternes daglige juridiske spørgsmål.

 

Alessandro har også stor ekspertise inden for forhandling af kommercielle lejekontrakter for både detail- og kontorejendomme, og derudover er han rådgiver for professionelle sportsfolk i forbindelse med transfer til/fra Italien.

 

Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som advokat og director i Lundgrens.

 

Alessandro Traina er tiltrådt med virkning fra 1. august 2021.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22