Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


10-09-2021
Direktør i advokatkomet fylder 50

For 13 år siden var Accura et mindre advokatfirma med store ambitioner. Partnerne overlod den professionelle ledelse til en ekstern direktør, der uden juridisk baggrund, men med en stor portion forretningsforståelse, vedholdenhed og politisk tæft har været med til at føre Accura til toppen af den danske advokatbranche. Den 14. september fylder Ivan Madsen 50 år.

 

Når man kigger rundt på direktionsgangene i de danske advokathuse, er der tradition for, at det kun er advokatpartnere, der sidder som medejere for bordenden. Men ikke hos Accura. Advokatvirksom-heden ansatte i 2008 økonomen Ivan Madsen som direktør, og i 2011 blev han som noget helt unikt i branchen optaget i partnerkredsen efter at have bestået en partnerprøve. Det var første gang i Danmark, at en ikke-jurist blev indlemmet i ejerkredsen.  

 

Efterfølgende har Accura oplevet en eksplosiv udvikling, og firmaet er nu stort set altid med, for eksempel når de største virksomheder og ejendomsporteføljer i Danmark bliver handlet. Siden Ivan Madsen kom ombord, er Accura vokset fra godt 100 medarbejdere til over 300 medarbejdere, og senest har han stået i spidsen for at styre Accura sikkert gennem coronapandemien. Flere af landets største advokatfirmaer holdt vejret, da COVID-19 ramte landet i starten af 2020, men i et år præget af nulvækst eller tilbagegang hos en del af konkurrenterne, leverede Accura en rekordomsætning på mere end en halv milliard, hvilket var en stigning på 33% i forhold til året før.

 

Ivan Madsen er uddannet fra CBS og har i størstedelen af sin karriere arbejdet med ledelse, heraf de seneste knap 20 år med topledelse. Inden Ivan Madsen kom til Accura, var han i fem år økonomidirektør hos entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S. I øjeblikket har Accura særlig glæde af Ivan Madsens interesse og erfaring inden for byggebranchen, idet han tillige indtager rollen som projektchef for Accuras domicilbyggeri i Nordhavnen, der forventes at stå klar ultimo 2022.

 

Blandt kollegaer og samarbejdspartnere er Ivan Madsen især kendt for sin vedholdenhed, professionalisme og gode humør.

 

"Ivan kommer med en anden baggrund og erfaring end os andre og dermed også med nogle andre synspunkter og vinkler på tingene. Det har vist sig at være en stor gevinst for Accura, og sammen med Ivans store forretningsforståelse og smittende energi er det nogle af de vigtigste årsager til, at Ivan har været afgørende for Accuras vækstrejse," fortæller partner og bestyrelsesformand Thomas Weincke.

 

Foruden den daglige drift af Accura lægger Ivan Madsen også energi i tillidserhvervene som medlem af Danske Advokaters repræsentantskab siden 2016 og som medlem af Danske Advokaters bestyrelse siden 2018.

 

Privat er Ivan Madsen gift med Tina, og de har sammen to piger, Josephine på 20 år og Victoria på 16 år. Familien bor i Greve, hvor Ivan Madsens store interesse for portvin også kommer til syne. Han er en passioneret portvinssamler og er bl.a. arrangør af en stor, årlig portvinsmesse i Roskilde med 700 gæster. I 2017 blev han, som en af ganske få danskere, optaget i det særlige portugisiske vinbroderskab Confraria do Vinho do Porto.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22