Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


22-09-2021
Partner Morten Kroon fylder 60 år og takker af

Poul Schmith/Kammeradvokaten siger farvel til en erfaren partner, når Morten Kroon takker af efter 28 år i firmaet den 1. oktober. Morten har valgt at stoppe i anledning af sin 60-års fødselsdag, den 27. september.  Morten har i tre årtier kombineret forskellige hverv i kunstens verden med sin juridiske karriere hos Poul Schmith/Kammeradvokaten. En juridisk karriere, der startede med klassisk søret, og gennem årene i høj grad har handlet om kontrakter og udbud. Listen over opgaver og retssager er lang og bredt favnende - i de sidste mange år med særlig fokus på Forsvaret.

 

Morten Kroon har ingen planer om pension, og han vil fremover nyttiggøre sine juridiske kompetencer og erfaring indenfor sine interesser og kompetencefelter og også bruge mere tid på samtidskunsten. Han sidder i bestyrelsen for Museet for Samtidskunst, er bestyrelsesformand for Goldschmidts Kunstlegat og er næstformand i Ole Faarups Kunstfond.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22