Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed


26-09-2011
Pia Deleuran optaget i Kraks blå bogAdvokat Pia Deleuran, Frederiksberg, er blevet optaget i Kraks blå bog. Her kan man blandt andet læse, at Pia har gjort sig bemærket i branchen som underviser hos Danske Advokater samt i sit virke som mediator og retsmægler og som medlem af Danske Mediatoradvokater, hvor hun også i en periode har været næstformand i bestyrelsen.

I Den blå bog kan det læses, at Pia er del af repræsentantskabet i Danske Advokater og ligeledes del af flere specialgrupper blandt andet bestyrelsesadvokater og procedureadvokater. Pia modtog i 2007 pris som årets underviser og i 2009 Advokatsamfundets hæderspris.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies