Velkommen   (0 lektioner)

Direktørens blog Paul Mollerup

Direktørens blog

Her finder du kommentarer fra Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup.

 


16-06-2014
Selvfølgelig er vi på Folkemødet!

Danske Advokater står for åbenhed og dialog, så naturligvis var brancheforeningen til årets folkemøde. Der er mange, der spørger, om det ikke kun er et arrangement for journalister, lobbyister, spindoktorer og organisationsfolk? De er naturligvis talstærkt til stede, men når ca. 80.000 mennesker er samlet i Allinge på Bornholm, og man hele tiden møde ildsjæle fra organisationer og spørgelystne borgere, ja så er navnet Folkemødet berettiget.

 

For Danske Advokater var det en god mulighed for at promovere branchen og dens synspunkter. Det gjorde vi ved en række debatter og arrangementer, som var særdeles velbesøgte. Vi fik også på det mere uformelle plan lejlighed til at drøfte vigtige branchepolitiske spørgsmål med politikere, interessenter og samarbejdspartnere, hvilket jo har en selvstændig værdi for en brancheforening, men det er også vigtigt at få branchen positivt vist frem for den bredere offentlighed, og her er Folkemødet et godt ”udstillingsvindue”.

 

I år valgte vi at samarbejde om en række debatter og arrangementer med andre organisationer – eksempelvis Danske Erhverv, hvor vi medvirkerede i en debat om en bedre og mere erhvervsvenlig lovgivningsproces, Finansrådet, hvor der var fokus på unge og gæld og DJØF, hvor udfordringerne med anvendelsen af kommissioner var emnet. Vi deltog også sammen med Advokatsamfundet i en drøftelse af retshjælp arrangeret af Silkeborg Retshjælp.

 

Det var dejligt at se, at mange advokater og medlemsvirksomheder var aktive på Folkemødet. Vi skal være kendt som en åben branche, der er synlig i den offentlige dialog.

 

Jeg håber, at vi ses til næste års Folkemøde. Jeg glæder mig allerede!

 

Med venlig hilsen

 

Paul Mollerup

Adm. dir. i Danske Advokater


Her diskuterer bestyrelsesmedlem i Danske Advokater, Allan Ohms, emnet ”unge og gæld”.
 


Her giver Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, sit syn på, hvordan man sikrer god regeringsførelse.
 


Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, fortæller sammen med tidligere departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft, om Skattekommissionens arbejde, og giver sit syn på, hvordan retssikkerheden har det, når offentlige kommissioner arbejder.
 


Havnen i Allinge er lavet om til et stort folkemøde.

 

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | T: +45 33 43 70 10 | E: pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse.

 

Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet.

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10

Ret cookies