Velkommen   (0 lektioner)

Direktørens blog Paul Mollerup

Direktørens blog

Her finder du kommentarer fra Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup.

 

Danske Advokater står for åbenhed og dialog. Derfor deltager vi i årets Folkemøde på Bornholm. For brancheforeningen er det en oplagt mulighed for at promovere branchen og dens synspunkter over for borgere og beslutningstagere. Derfor er jeg også glad for, at mange medlemsvirksomheder og specialforeninger deltager, så branchen er stærkt repræsenteret til de mange forskellige debatter og arrangementer. Det er vigtigt at få vist flaget. Du kan se programmet her

04-06-2015
Vi ses på Folkemødet 2015

Danske Advokater står for åbenhed og dialog. Derfor deltager vi i årets Folkemøde på Bornholm. For brancheforeningen er det en oplagt mulighed for at promovere branchen og dens synspunkter over for borgere og beslutningstagere. Derfor er jeg også glad for, at mange medlemsvirksomheder og specialforeninger deltager, så branchen er stærkt repræsenteret til de mange forskellige debatter og arrangementer. Det er vigtigt at få vist flaget.

Du kan se programmet her

 

Folkemødet er samtidig en god anledning til at få nogle uformelle branchepolitiske drøftelser med politikere, samarbejdspartnere og interessenter. Den dialog prioriterer jeg højt.

 

I år bliver Folkemødet lidt specielt på grund af Folketingsvalget, men der vil fortsat være politikere, polemikere og publikum til at løfte mange væsentlige temaer. Jeg deltager selv i en debat om, ”vi kan overvåge os til et mere sikkert samfund”? Det sker i Mandag Morgens telt fredag 10.00-11.00. Som sagt er der mange advokater med i mange forskellige debatter, og Advokatsamfundet afholder traditionen tro deres Folkedomstol fredag 12.00-14.00. Det plejer at være et tilløbsstykke, så kom i god tid.

 

Mange spørger, om ikke Folkemødet bare er et arrangement for journalister, lobbyister, spindoktorer og organisationsfolk? De er naturligvis talstærkt til stede, men når mange mennesker er samlet i Allinge på Bornholm, og man hele tiden møde ildsjæle fra organisationer og spørgelystne borgere, ja så mener jeg, at betegnelsen folkemøde er berettiget.

 

Jeg håber, vi ses på Bornholm. Ellers kan man i øvrigt også følge mig på Twitter under Folkemødet, hvor jeg løbende vil komme med kommentarer og uploade billeder.

 

Med venlig hilsen

Paul Mollerup

Adm. direktør i Danske Advokater

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | T: +45 33 43 70 10 | E: pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse.

 

Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet.

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10

Ret cookies