Velkommen   (0 lektioner)

Direktørens blog Paul Mollerup

Direktørens blog

Her finder du kommentarer fra Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup.

 

Skatteministeren lover at genindføre omkostningsgodtgørelsen for selskaber i skattesager...

21-08-2015
Omkostningsgodtgørelse = retssikkerhed

Skatteministeren lover at genindføre omkostningsgodtgørelsen for selskaber i skattesager. Men han slår samtidig i Børsens netavis fast, at det ikke må blive et tag-selv-bord for advokaterne. Det er vi enige i, og det er ikke, og det har heller aldrig været hensigten med ordningen. Hensigten er at sikre selskaber samme retssikkerhed som resten af samfundet. Fører man en sag mod SKAT - og vinder man - skal man have sine omkostninger dækket.

 

Et væsentligt element i et retssamfund er at sikre ”equality of arms” – altså lige vilkår for begge parter i en sag. Det er vel ikke meningen, at SKAT konsekvent skal kunne benytte flere midler på at forfægte sit synspunkt i en retssag, end selskabet på den anden side af retstvisten har lov til at benytte – og få omkostningsgodtgjort, hvis det vinder?

 

Skatteministeren lægger op til en drøftelse med os om, hvordan ordningen mere præcist kan skrues sammen. Det glæder vi os meget til, og vi er helt overordnet rigtig glade for, at regeringen nu helt konkret har lovet at indfri et af sine løfter fra tiden i opposition. TAK!

pmo
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | T: +45 33 43 70 10 | E: pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse.

 

Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet.

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10

Ret cookies