Velkommen

Dommerpanelet

Komiteen 2014 bliver

 


Jørgen Bardenfleth – professionelt bestyrelsesmedlem

Jørgen Bardenfleth er i dag professionelt bestyrelsesmedlem. Jørgen har haft adskillige topjobs i IT-sektoren, herunder været administrerende direktør for Microsoft Danmark og global strategy director for Microsoft.
Han er formand for bestyrelsen for DHI Group, Symbion, Adactit, IKT væksteam, IT-branchen og bestyrelsesmedlem i Minerva, COWI, Athena IT-Group mv. Jørgen var tilknyttet Danske Advokaters dommerkomite for Innovationsprisen i 2010 og 2012.

 


Claus Skytte - strategisk direktør/Chief Strategy Officer

Claus Skytte er strategisk direktør. Efter 21 år i reklamebranchen stiftede han We love People, der laver branded pop-kultur under parolen ’turning Target Groups into Audience’ .
Claus er en af landets mest prisvindene tekstforfattere. Han har bl.a. stået bag lanceringen af Blå Kings og været bagmand til Oranges kampagner med "Gå MMS amok!"

 


Rikke Stürup – partner

Rikke Stürup, partner i Momentum Consulting, er ansvarlig for Danske Advokaters talentudviklingsprogram ”Young Talented Lawyers”.
Momentum Consulting er en nichevirksomhed med fokus på organisations- og lederudvikling. Ved at kombinere et strategisk og erhvervspsykologisk perspektiv forstår Rikke Stürup at hjælpe virksomheder med udviklingsønsker for ledelse, organisation og talenter. Momentum Consulting arbejder bl.a. for Horten, Plesner, Kammeradvokaten, Gorissen Federspiel og Domstolsstyrelsen med talent- og lederudvikling.

 


Claus Barrett Christiansen – advokat og partner

Claus Barrett Christiansen er til daglig advokat og partner i Bech-Bruun i Aarhus, hvor han blandt andet rådgiver om markedsføringsret. Han fører retssager ved fogedretterne, landsretterne, Sø- og Handelsretten, Højesteret og EU-domstolene. Udover dette har Claus også betydelig undervisningserfaring fra både Aarhus Universitet og Handelshøjskolen i Aarhus. Claus er desuden bestyrelsesmedlem i Margot & Thorvald Dreyers Fond.

Nyheder

KURSER

Del
David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Specialkonsulent | T: +45 33 43 70 16 | E: dhm@danskeadvokater.dk

Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde. 

Læs mere…

Kontakt David Hedegaard Meyer på tlf.

33 43 70 16