Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

For talenter

Bliver du en del af vores næste hold af Young Talented Lawyers, bliver du en del af et uddannelsesforløb, som sætter din fremtid i fokus.

På uddannelsen vil vi sikre dig indsigt, konkrete værktøjer og udvikling inden for emner, som har afgørende betydning for at få fremtid succes:

  • Personlig ledelse
  • Organisation og ledelse
  • Forretning og akkvisition
  • Strategi og udvikling, med indbygget live case

På uddannelsen sætter vi ikke kun din faglige udvikling i fokus – vi går også op i, at du i løbet af forløbet rykker dig personligt. Derfor er der i uddannelsen indbygget personlige coaching-sessioner. Samtidig arbejder du løbende på en udviklingsplan og gerne en projektopgave, som din leder har stillet, vi udarbejder en personprofil på dig, og vi sørger for at midtvejsevaluere i forløbet. Uddannelsen afsluttes med, at du i samråd med din chef udarbejder din karriereudviklingsplan.

Som deltager på vores talent-uddannelse får du derfor:

  • styrket din faglighed inden for emner, der er afgørende for succes i branchen
  • konkrete værktøjer til dit fremtidige arbejde
  • udvidet dit netværk igennem et alumne YTL-netværk for deltagere
    Læs mere her
  • Et forbedret CV

Hvis du ønsker at tilmelde dig næste omgang af YTL, eller hvis du har nogle spørgsmål, du vil have opklaret kan du blot skrive en mail til Linda Pedersen på lpe@danskeadvokater.dk.

Se her en detaljeret beskrivelse af, hvad du lærer på uddannelsen.

Hvad forstår vi ved et talent, og hvem disse er?

 

Testimonials

Tidligere deltagere på Young Talented Lawyers har sagt følgende om uddannelsen:

Jeg havde et ønske om at få forbedret mine evner inden for strategi og salg, og her fik jeg en masse brugbare værktøjer. Det var en fornøjelse at deltage på YTL, og jeg ser frem til at holde kontakten med de andre deltagere til YTL netværksmøderne, Philip Borreschmidt, Mazanti-Andersen

 

Hvis du ønsker at udvikle dig fagligt og personligt, så skal du melde dig til YTL uddannelsen. Jeg har i hvert fald fået solid læring med i bagagen, som jeg er sikker på, jeg kan bruge langt ud i fremtiden. Anne Mortensen, Ret og Råd

 

Jeg har lært at være en bedre advokat. Det at være advokat er jo ikke bare at kunne sine jururidiske færdigheder. Det handler om at kunne være en forretningspartner. På programmet kommer vi med raketfart af sted, med kompetencer som vi overhovedet ikke har lært på jurastudiet. Morten Bøgenskjold, Advodan Køge.

 

Uddannelsen tæller for 56 kursuslektioner og foregår hos Danske Advokater i ValenciaHallen, København.

 

Pris

Prisen for programforløb, indledende mentorsamtale, individuelt coachingforløb, personlig JTI test, sparring om personlig udviklingsplan og forplejning i forbindelse med uddannelsen:

Medlemspris: 39.000 kr.
Andre: 46.000 kr.
Alle priser er ekskl. moms.

Nyheder

KURSER

David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Chefanalytiker | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16

Linda Pedersen
Linda Pedersen | Foreningskonsulent | 33 43 70 25 | lpe@danskeadvokater.dk


Kontakt

Linda er foreningskonsulent for Danske Familieadvokater, Danske Arveretsadvokater og Danske Virksomhedsjurister. 

Læs mere…

33 43 70 25