Velkommen  

ADVOKATBRANCHEN I SKUDLINJEN

Hvorfor har produktivitetskommissionen fokus på branchen?

Hvorfor har vi ondt i produktiviteten i Danmark, og hvorfor mener nogle økonomer, at advokatbranchen bør liberaliseres? Er det fordi, de ikke forstår advokatens særlige rolle i retsstaten? Og kan branchen forsat vokse og øge produktiviteten, som vi har set det over de sidste 15 år? Kom og få professor Philipp Schröders kontante vurderinger og hør Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, fortælle om, hvordan brancheforeningen arbejder med at påvirke beslutningstagerne og hvilke branchepolitiske emner, der er størst fokus på netop nu!
 

Målgruppe
Alle advokater, partnere og administrative medarbejdere, der interesserer sig for advokatbranchens rammevilkår og den økonomiske udvikling i Danmark.


”Selv advokater har brug for at få indsigt i nationaløkonomi og de faktorer, som påvirker vor konkurrencedygtighed.
Hør hvad Philipp Schrøder kan fortælle herom. Han en super dygtig underviser, som har let ved at formidle et svært budskab”.
Advokat Kristian Dalsgaard, Smith Knudsen Advokatfirma.
 

Underviser
Phillipp Schröder er professor ved Institut for Økonomi på Aarhus universitet. Han har særlig forskningsfokus på international økonomi, europæisk økonomisk integration, offentlig økonomi mv.

Philipp har tidligere været seniorøkonom hos DIW Berlin (tysk institut for international økonomi) og konsulent hos McKinsey & Co i København. Tillige har han været medlem af Produktivitetskommissionen fra 2012-14. Philipp Schröder har senest undervist vores Law Firm Management alumnenetværk med meget stor succes. Han er en eminent formidler!


Tid og sted
Den 3. juni kl. 15.00-17.30 i Valencia, Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V.


Pris & kursuslektioner
Deltagelse koster kr. 750 for medlemmer og kr. 1.000 for ikke-medlemmer. Deltagergebyr refunderes ikke ved afmelding. Der udstedes bevis på 3 kursuslektioner.


Tilmelding

Navn 
Firma 
E-mail 

Nyheder

KURSER

Linda Pedersen
Linda Pedersen | Foreningskonsulent | 33 43 70 25 | lpe@danskeadvokater.dk


Kontakt

Linda er foreningskonsulent for Danske Familieadvokater, Danske Arveretsadvokater og Danske Virksomhedsjurister. 

Læs mere…

33 43 70 25