Velkommen   (0 lektioner)

Generationsskifte

På et tidspunkt skal alle virksomheder enten lukkes, sælges eller overdrages helt eller delvist - også advokatvirksomheder.

Ejerskifteguide til salg af mindre advokatvirksomheder

Et generationsskifte er en længere proces, men desto bedre forberedt man er, og jo tidligere man er gået i gang med sine overvejelser, desto bedre bliver forløbet og resultatet. Advokater rådgiver ofte klienterne om ejerskifte, men husker ikke altid selv at komme i gang i tide.
 

Danske Advokater har lavet en guide som er til inspiration, vejledning og opslagsværk, når du overvejer at sælge din advokatvirksomhed.
Se guiden i værktøjskassen
 

Har du brug for en at sparre med?

Danske Advokater har etableret et kollegialt rådgivningspanel, hvor du - i fuld fortrolighed - kan spørge en kollega til råds, hvis du overvejer et generationsskifte og gerne vil have nogle tips.
Se hvilke kolleger, du kan ringe til her  

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13