Velkommen   (0 lektioner)

Generationsskifte

Det er oftest en længere proces, men den bliver lettere med en advokat.

På et tidspunkt skal din virksomhed enten lukkes, sælges eller helt eller delvis overdrages. Det er en naturlig del af en livscyklus. Erfaringen fra mange virksomheder viser at et generationsskifte er en længere proces. Jo bedre forberedt du er, desto bedre bliver både forløbet og resultatet. Med en advokat er processen typisk temmelig nem. Beslutningen om at gå i gang ender faktisk med at blive den sværeste at træffe.

 

Hvordan ser du din virksomheds fremtid?

Formålet med et generationsskifte er at sikre og bevare virksomheden og sørge for, at du selv er sikret økonomisk i tiden fremover. Det er også vigtigt, at køberen overtager en virksomhed med gode solide planer for fremtiden – og at virksomhedens medarbejdere bevarer deres arbejdspladser.

 

Advokaten kender faldgruberne

Den bedste måde at planlægge et generationsskifte på er at få et overblik over de beslutninger, der skal træffes. Her kan advokaten ud fra sit indgående kendskab til de mange aspekter ved et generationsskifte være en stor hjælp for dig.

Advokaten kan rådgive om forholdene fra de første svære personlige overvejelser med hensyn til timing og familien over modningen af virksomheden, så den bliver salgsklar, til gennemførelsen af det egentlige ejerskifte.


”Vores advokat var meget kritisk og udfordrede os. Det er vi glade for i dag.” (Adm. direktør Jesper Nicholaisen, Nicholaisen A/S)

 

”Vores advokat hjalp os med at gå fra 1 til 18 ejere. Det har gjort os til en bedre virksomhed i dag.” (Direktør og medejer Martin Kjølhede, NetIP A/S)

 Du kan læse mere om generationsskifte på de enkelte advokatvirksomheders hjemmesider. Du kan finde en advokat med den profil, du ønsker på Find din advokat.
 

 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13