Velkommen   (0 bonuspoint)

International nyhedsmail

Som abonnent kan du gratis holde dig orienteret om, hvad der sker i den internationale advokatbranche, og hvilke tendenser, der rykker inden for forretningsudvikling.

 
Vil du gerne være opdateret på, hvad der rører sig i advokatbranchen i udlandet? Nu har du muligheden for gratis at tilmelde dig Danske Advokaters internationale nyhedsmail, der har fokus på internationale branchenyheder, trends og forretningsudvikling. Du vil som abonnent modtage en nyhedsmail ca. fire gange om året.

 

”For at kunne gribe de internationale sager, bliver vi nødt til at lære fra udlandet. Vi skal suge inspiration fra udlandet og vælge det bedste fra til vore egne virksomheder. For at følge med bliver vi nødt til at have fokus på trends inden for både forretningsudvikling og de mere lovgivningsmæssige og branchepolitiske tiltag. Danske Advokater udgiver derfor et internationalt nyhedsbrev, hvor vi nøje har udvalgt relevante nyheder for branchen. Det får ikke de internationale sager til at flyve ind af døren, men it’s a good place to start”, siger Marlene Winther Plas, der er formand for Danske Advokaters internationale udvalg.
 

Tilmelding 

  
Navn 
Titel 
Firma navn 
Personlige firma e-mail 

Nyheder

KURSER

Del
Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19