Velkommen   (0 lektioner)

Jurafabrikkens afdelingerJurafabrikken er etableret med støtte fra Danske Advokater, som ønsker at bidrage til udviklingen af et netværk, der favner hele branchen på tværs af landsdele, juridiske fakulteter, institutter og handelshøjskoler.

Jurafabrikken er organiseret som studentersektion under Danske Advokater, med bestyrelser bestående af 8-10 studerende ved hvert universitet, der alle er ildsjæle og brænder for, at bygge en større bro mellem studiet og erhvervslivet, og det der venter!

Netværksmøderne og bestyrelsernes arbejde tager udgangspunkt i faglig nysgerrighed og interesse som ikke er tilknyttet nogen politisk overbevisning eller dagsorden. Netværket fungerer som non-profit og bestyrelserne arbejder frivilligt.

Se hvem der sidder i bestyrelserne og tag kontakt, hvis du har gode ideer eller spørgsmål til netværket.
 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13