Velkommen   (0 lektioner)

Jurafabrikkens afdelingerJurafabrikken er etableret med støtte fra Danske Advokater, som ønsker at bidrage til udviklingen af et netværk, der favner hele branchen på tværs af landsdele, juridiske fakulteter, institutter og handelshøjskoler.

Jurafabrikken er organiseret som studentersektion under Danske Advokater, med bestyrelser bestående af 8-10 studerende ved hvert universitet, der alle er ildsjæle og brænder for, at bygge en større bro mellem studiet og erhvervslivet, og det der venter!

Netværksmøderne og bestyrelsernes arbejde tager udgangspunkt i faglig nysgerrighed og interesse som ikke er tilknyttet nogen politisk overbevisning eller dagsorden. Netværket fungerer som non-profit og bestyrelserne arbejder frivilligt.

Se hvem der sidder i bestyrelserne og tag kontakt, hvis du har gode ideer eller spørgsmål til netværket.
 

Nyheder

KURSER

Anita Skov-Johansen
Anita Skov-Johansen | Juridisk projektmedarbejder | T: +45 40 11 23 70& | E: asj@danskeadvokater.dk


Kontakt

Anita Skov-Johansen er stud. jur. og juridisk projektmedarbejder. Hun hjælper primært med det fagpolitiske arbejde – både med servicering af udvalg og høringer samt informationssøgning.

Anita har mange ad hoc-projekter og er bl.a. formand for Danske Advokaters studentersektion, Jurafabrikken.

Jurafabrikken er et landsdækkende juridisk netværk for studerende og nyuddannede jurister og cand. merc. jur’ er, der har interesse i at lære advokatbranchen bedre at kende.

Læs mere…

Kontakt Anita Skov-Johansen på tlf.

40 11 23 70