Velkommen  (0 bonuspoint)

Konjunkturbarometer

Konjunkturbarometer 3/2017 - Fortsat solid optimisme

Advokatbranchen forventer fortsat fremgang i omsætning og beskæftigelse; forventninger til omsætning er steget i forhold til sidste ’barometer’. Særligt var optimismen stor i juni og juli måned og markant højere end samme måneder sidste år. Forventningerne til det kommende kvartals omsætning og beskæftigelse var særligt stor hos advokatvirksomheder med over 50 ansatte. Den sammensatte konjunkturindikator viste et gennemsnit på 16 sammenlignet med 12 i sidste barometer.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 2/2017 - Fortsat solid optimisme

Advokatbranchen forventer fortsat fremgang i omsætning og beskæftigelse; forventningerne til omsætning er steget i forhold til sidste ’barometer’. I februar og april var der højst forventninger til både omsætning og beskæftigelse. Forventningerne til det kommende kvartals omsætning var særligt stor hos de mindre advokatvirksomheder med 10-19 ansatte. Den sammensatte konjunkturindikator viste et gennemsnit på 12 sammenlignet med 9 i sidste barometer.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 1/2017 - Fortsat stor optimisme

Advokatbranchen forventer fortsat fremgang i omsætning og beskæftigelse; disse er steget i forhold til sidste ’barometer’. I november 2016 og januar 2017 var der høje forventninger til både omsætning og beskæftigelse. Den sammensatte konjunkturindikator viste et gennemsnit på 9 sammenlignet med 3 i sidste barometer.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 4/2016 - Barometeret viser igen mindre optimisme

Advokatbranchen håber fortsat på fremgang i omsætning og beskæftigelse, men forventningerne til omsætningen er faldet i forhold til sidste ’barometer’. I oktober måned var der endog negative forventninger til omsætningen, og den sammensatte konjunkturindikator viste et rent nul, hvor denne var på hele 8 i oktober måned sidste år.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 3/2016 - Barometeret viser mindre optimisme

Advokatbranchen håber fortsat på fremgang i omsætning og beskæftigelse, men forventningerne til omsætningen er faldet i forhold til samme periode sidste år. I forhold til sidste barometer er forventningerne til omsætning og beskæftigelse igen højere i Region Hovedstaden end i de øvrige regioner.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 2/2016 - barometeret peger stadig opad

Advokatbranchen har stadig positive forventninger til omsætning og beskæftigelse, selvom forventningerne er dalet i forhold til sidste måling, viser det nye konjunkturbarometer. Det er også bemærkelsesværdigt, at forventningerne til omsætning nu er højere i de øvrige regioner end i Region Hovedstaden.

Læs barometeret her

 

Konjunkturbarometer 1/2016 - advokatbranchen har tårnhøje forventninger til 2016

2016 er startet med usikkerhed på de finansielle markeder, og det har præget økonomierne i hele verden – men de danske advokater har helt andre forventninger til 2016. Hovedstaden er meget optimistisk omkring fremtiden, hvorimod de øvrige regioner har mere moderate forventninger.

Læs barometeret her

 

Første konjunkturbarometer for advokatbranchen

Læs om hvordan advokatvirksomheders forventning er til den aktuelle forretningssituation, omsætning, beskæftigelse og kapacitetsudnyttelse. Første udgivelse giver et historiske tilbageblik over konjunkturforventningerne, hvoraf det er tydeligt, at optimismen er størst i København. Fremover udkommer konjunkturbarometeret hvert kvartal.

Læs barometeret her

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16