Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbonus – ordningen udfases fra 1. januar 2018

KursusBonus udfases langsomt

KursusBonus, som blev indført 1. januar 2015, bliver nu udfaset for at give plads til andre rabatformer, der bedre kan hjælpe os med at fastholde det høje kvalitetsniveau og belønne jer brugere, der er loyale og hjælper os med at blive bedre til at planlægge og optimere udbuddet af kurser.

 

Har du allerede optjent bonuspoint hos os, så kan du bruge dem frem til og med udgangen af 2020. Du skal blot følge de optjeningsregler, der er beskrevet nedenfor.

 

Hvordan har jeg optjent point

Det er ganske enkelt. Når du køber bonusgivende kurser eller uddannelser hos os frem til udgangen af 2017, optjener du i mange tilfælde bonuspoint, som du kan bruge til at deltage på halv- eller heldagskurser. Optjening af point knytter sig til antal kursuslektioner, og pointene er personlige. Eksempelvis vil et bonusgivende kursus på 7 lektioner give dig 7 bonuspoint.

 

Hvordan bruger jeg mine optjente bonuspoint?

Når du har optjent minimum 21 point, kan du gratis deltage i et af Danske Advokaters halvdagskurser. Du kan også vælge at samle minimum 42 point og deltage gratis i et af vores heldagskurser.
 

Det med småt…
KursusBonus trådte i kraft den 1. januar 2015 og optjeningen af ordningen udløber den 31. december 2017. Du kan omsætte din KursusBonus på kurser afholdt indtil den 31. december 2020, hvis du følger de ovenstående regler for minimumspoint.

Optjente bonuspoint er personlige og kan ikke overdrages til anden side. Bonuspoint er gyldige i 3 år plus løbende år fra den dato, hvor det bonusgivende kursus eller den bonusgivende uddannelse afholdes. Bonuspoint, der ikke er anvendt inden gyldighedsperiodens udløb, bortfalder automatisk.

Bonuspoint kan ikke konverteres til kontanter. Du kan kun bruge enten 21 eller 42 bonuspoint ad gangen. Et mindre antal bonuspoint kan ikke bruges som delvis betaling.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08