Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-10-27 09:30:00 2020-10-27 17:00:00 Europe/Copenhagen Skat på ejendomme (ej tilmeldt) Skat på ejendomme, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=3&ProductID=13820 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Skat på ejendomme

Beskatning af fast ejendom og beskatning ved salg er og vil blive anderledes i fremtiden. Herudover fokuseres på de nye vurderinger, herunder klagemuligheder og tilbagebetalinger.

Online deltagelse er muligt.


Udbytte: Kursisterne vil efter deltagelsen have et godt kendskab til ny praksis for handel af fast ejendom mellem nærtstående og de skattemæssige regler som følge af de nye ejendomsvurderinger.

27. oktober 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På kurset får du gennemgang og indblik i bl.a.

 • Reglerne for overdragelse i familieforhold (+/- 15% reglen) ændres
 • Der kommer cirkulære om hvad der anses for særlige betingelser
 • Forældrelejligheder kan ikke være i virksomhedsskatteordningen fra 2021

 

De nye ejendomsvurderinger

 • Ny vurderingslov
 • Nye regler om vurderingsankenævn og klager
 • Indefrysningsordning
 • Tilbagebetalingsordning

 

 • Ny pantebrevsmodel, så man kan udskyde ejendomsavancerne
 • Handel mellem hovedaktionær og selskab
 • Skattefrie salg af ejendomme
 • Seneste nye afgørelse om ejendomme

 

Underviser

Jørgen Frausing

Jørgen Frausing har været ansat i TVC Advokatfirma siden 2010 og indgår i skatteafdelingen, der blandt andet beskæftiger sig med skatteproces, skatterådgivning og skattestrafferet. Jørgen arbejder primært med undervisning, markedsføring og rådgivning af revisorer. Tidligere har Jørgen været ansat som leder af afdelingen Bikuben/BG Banks egne skatteforhold, Skattekonsulent i Foreningen Registrerede Revisorer og leder af Info-revisions skatteafdeling. Jørgen har desuden været medlem af FSR’s skatteuvalg og har en betydelig undervisningserfaring.

Torben Bagge

Torben Bagge bistår virksomheder, privatpersoner og professionelle rådgivere med førelsen af skatte-, moms- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene. Herudover har Torben bred erfaring med rådgivning vedrørende en lang række skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger. . Torben er forfatter til en række artikler, primært offentliggjort i TfS og Revision & Regnskab. Tor¬ben er medlem af Danske Advokaters Ekspertudvalg og medlem af bestyrelsen for Danmarks Skatteadvokater.Torben er ek¬stern lektor i skatteret og offentlig ret på Aarhus Universitet. Herudover afholder Torben løbende kurser i forskellige aktuelle skatteretlige emner, ligesom han er fast underviser på Master i SKAT.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

27. okt. kl. 09:30 - 17:00

 

Pris: kr. 4.700,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerJørgen Frausing
Senior Tax Manager

TVC Advokatfirma P/S
Torben Bagge
Partner, Advokat (H)

TVC Advokatfirma P/S
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies