Velkommen   (0 bonuspoint)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del Gem i din kalender 2019-02-28 09:00:00 2019-02-28 16:00:00 Europe/Copenhagen Udbud med forhandling i praksis (ej tilmeldt) Udbud med forhandling i praksis, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=11675 Center for ledelse - Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø Udskriv side

Udbud med forhandling i praksis

Lær at mestre udbud med forhandling. Du lærer at gennemføre en vellykket udbudsproces, og hvordan du undgår faldgruberne.


28. februar 2019
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Siden 1. januar 2016 har offentlige myndigheder kunnet indkøbe alt andet end ’hyldevarer’ gennem udbud med forhandling. Det er relevant ikke mindst inden for bygge- og anlægsvirksomhed, på IT-området og ved en række andre indkøb af tjenesteydelser.
Udbud med forhandling er en fleksibel og attraktiv udbudsform, men den gemmer også på en række faldgruber, hvis du ikke er vant til udbudsformen.

Vi kommer igennem:

  • Hvornår kan og bør udbud med forhandling anvendes?
  • Hvordan tilrettelægges udbudsprocessen mest hensigtsmæssigt, bl.a. med hensyn til antallet af tilbudsgivere og tilbudsrunder og shortlisting af tilbudsgivere?
  • Hvordan gennemføres selve forhandlingsmøderne?
  • Hvor detaljeret feedback må tilbudsgiverne få, og hvor meget må tilbudsgiverne få at vide om hinandens tilbud?
  • Hvordan kan ordregiver drage nytte af de oplysninger, tilbudsgiverne kommer med?
  • Hvordan håndteres forbehold i udbud med forhandling?
  • I hvilket omfang kan udbudsmaterialet ændres undervejs i processen på baggrund af de oplysninger, som tilbudsgiverne kommer med?
  • Hvordan evalueres de foreløbige og endelige tilbud i et udbud med forhandling?
     

Med udgangspunkt i én sammenhængende case gennemgår vi de væsentligste spørgsmål, som opstår i forbindelse med tilrettelæggelsen og gennemførelsen af et udbud med forhandling.


Kurset tager udgangspunkt i en case baseret på et virkeligt hændelsesforløb, hvor vi kommer igennem de væsentligste faser af et udbud med forhandling.

Underviser

Michael Gjedde-Nielsen

Advokat (H), partner Michael Gjedde-Nielsen, VILTOFT Michael Gjedde-Nielsen arbejder med kontrakter og udbud bl.a. inden for bygge- og anlægssektoren og har særdeles lang erfaring med udbud med forhandling. Han har siden 1994 rådgivet Metroselskabet om udbud af metrobyggeriet i København. Han er medforfatter til bogen ’ABR 89’ (Forlaget Thomson, 3. udgave, 2013).

Peter Fauerholdt Thommesen

Peter Fauerholdt Thommesen er advokat hos Viltoft og arbejder med kontrakter og udbud inden for navnlig bygge- og anlægssektoren samt med rets- og voldgiftssager i almindelighed. Han er medforfatter til bogen Voldgiftsret (Forlaget Thomson, 2. udg. 2008) og underviser bl.a. som ekstern lektor i international privatret og voldgift ved Københavns Universitet og CBS.

Henvendt til

Advokater, fuldmægtige, jurister, m.v., der rådgiver klienter om udbud. Som ikke-jurist, men erfaren praktiker, kan du også få meget ud af kurset.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

28. feb. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.800,00

Medlemspris: kr. 4.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Center for ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

7 kursuslektionerMichael Gjedde-Nielsen
Advokat

Viltoft Advokataktieselskab
Peter Fauerholdt Thommesen
Partner, advokat (L), LL.M.

Viltoft Advokataktieselskab
Christina Stage
Christina Stage
Sekretær
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00