Velkommen   (0 bonuspoint)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del Gem i din kalender 2019-03-08 12:00:00 2019-03-08 17:00:00 Europe/Copenhagen Gå hjem-møde i yngre netværket for Familie- og arveret - Hvordan vil jeg arbejde? – Vil jeg være ansat, partner eller indgå i et kontorfællesskab? (ej tilmeldt) Gå hjem-møde i yngre netværket for Familie- og arveret - Hvordan vil jeg arbejde? – Vil jeg være ansat, partner eller indgå i et kontorfællesskab?, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=12069 Danske Advokater Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv side

Gå hjem-møde i yngre netværket for Familie- og arveret - Hvordan vil jeg arbejde? – Vil jeg være ansat, partner eller indgå i et kontorfællesskab?

Hvordan vil jeg arbejde? – Vil jeg være ansat, partner eller indgå i et kontorfællesskab?

Har du ambitioner om at blive i advokatbranchen, men svært ved at finde den rette vej videre i din karriere som advokat?

Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater vil fortælle om de forskellige faktorer, man som advokat skal tage stilling til og højde for, når eller hvis man står med overvejelser om at gå partnervejen – eller ikke at gå partnervejen. Hvad er ”overskudsdelingsmodeller”, og hvordan kommer man overhovedet med ombord?

Advokat og partner Anne Kjærhus Mortensen og advokat og associeret partner Kira Kolby Christensen har begge gjort sig ansat/partnertanker og  vil fortælle om baggrunden for deres foreløbige valg og hvilke overvejelser de har gjort sig i forhold til valg af model.


8. marts 2019
4 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Danske Arveretsadvokater, Danske Advokater og Danske Familieadvokater har indgået et samarbejde med det formål at få flere unge/yngre advokater og advokatfuldmægtige til at interessere sig for familie- og arveretten.

Alle 3 foreninger ser det som en vigtig brancheopgave at sikre, at yngre kolleger har lyst til at specialisere sig inden for familie- og arveretten.

Ud over kursusdelen, har netværket deres eget debatforum, hvor man har mulighed for at udveksle erfaringer og ideer med de øvrige deltagere i netværket.

Tovholderen for yngrenetværket er advokat Maria G. Erlang Schaumann fra AdvokatFyn a/s.

Temaet på gå hjem-mødet er:

Hvordan vil jeg arbejde? - Vil jeg være ansat, partner eller indgå i et kontorfællesskab?
- Fokus på fremtidstanker og virksomhedsdrift

Gå-hjem mødet er henvendt til advokatfuldmægtige, yngre advokater og jurister, som ønsker at blive endnu bedre klædt på til at håndtere sådanne sager på egen hånd.
Deltagerne vil få tilbudt at indgå i et gratis yngrenetværk.

Kurset er udviklet i samarbejde mellem Danske Advokater, Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater.

Underviser

Anne Kjærhus Mortensen

Anne Kjærhus Mortensen er specialiseret inden for familie- og arveret samt dødsbobehandling. Anne er uddannet mediator og afholder kurser inden for familie/arveret og dødsbobehandling. Herudover er Anne ekstern lektor på Københavns Universitet i Arv og Pension (3. år) samt Privat generationsskifte (overbygning). Anne underviser desuden på Danske Advokaters sekretærskole. Anne er advokat hos Ret & Råd i Aarhus.

Kira Kolby Christensen

Kira Kolby Christensen beskæftiger sig med alle sager om personskadeerstatning, herunder sager vedrørende arbejdsskade, patientskade og forsikring og fører retssager inden for disse områder. Derudover er hun en kompetent underviser i reglerne om behandling af personoplysninger.

Paul Mollerup

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet. Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Henvendt til

Advokatfuldmægtige, yngre advokater og jurister, som ønsker at blive endnu bedre klædt på til at håndtere sådanne sager på egen hånd. Deltagerne vil få tilbudt at indgå i et gratis yngrenetværk.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

8. mar. kl. 12:00 - 17:00

 

Pris: kr. 1.395,00

Medlemspris: kr. 1.395,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektionerAnne Kjærhus Mortensen
Advokat (L), partner

Ret & Råd Aarhus C
Kira Kolby Christensen
Advokat (L)

Elmer Advokataktieselskab
Paul Mollerup
Adm.direktør

Danske Advokater
Linda L. Pedersen
Linda L. Pedersen
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: lpe@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kontakt Linda L. Pedersen på tlf.

33 43 70 00