Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-03-04 09:00:00 2020-03-04 10:30:00 Europe/Copenhagen Insolvensret - elite - online eksamen (ej tilmeldt) Insolvensret - elite - online eksamen, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=12967 Ukendt Udskriv

Insolvensret - elite - online eksamen

Hvis du gerne vil teste din viden og vil kunne dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen.


4. marts 2020
0 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Du får et log-in og, når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

Kurset er klassificeret som elitekursus, og det betyder, at dit resultat vil tælle med, hvis du ønsker at blive ”elitesekretær”.

Underviser

Bo Christensen

Bo Christensen er advokat hos Horten og har specialisterfaring inden for insolvens- og rekonstruktionsret, herunder med konkursbobehandling og de praktiske problemstillinger, som opstår i denne forbindelse. Bo har tidligere arbejdet med virksomhedsoverdragelser, kontrakter og selskabsret og startede som underviser i Danske Advokater i 2014.

Michala Roepstorff

Michala Roepstorff er på listen over europæiske juridiske eksperter (European Legal Experts – EMEA) inden for insolvens og rekonstruktion af kriseramte virksomheder. Hun har mangeårig specialerfaring og er inden for dette felt en yderst erfaren og værdsat underviser. Michala er advokat hos Plesner.

Henvendt til

Deltager fra elite-kurset indenfor samme område.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

4. mar. kl. 09:00 - 10:30

 

Pris: kr. 995,00

Medlemspris: kr. 995,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC

0 kursuslektionerBo Christensen
Advokat (L), juniorpartner

Horten Advokatpartnerselskab
Michala Roepstorff
Partner

Plesner