Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-02-27 09:00:00 2020-02-27 15:30:00 Europe/Copenhagen Familieretshuset - Opfølgning på den nye struktur og de kommende love på børne- og skilsmisseområdet (ej tilmeldt) Familieretshuset - Opfølgning på den nye struktur og de kommende love på børne- og skilsmisseområdet, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13044 Comwell Aarhus - Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C Udskriv

Familieretshuset - Opfølgning på den nye struktur og de kommende love på børne- og skilsmisseområdet

Danske Familieadvokater og Danske Advokater udbyder i samarbejde dette opfølgningskursus.
- Klik ind og læs programmet.


27. februar 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Danske Familieadvokater og Danske Advokater udbyder i samarbejde dette opfølgningskursus:

Program

 9.00 – 12.00     Nye erfaringer fra Familieretshuset og Familieretten ved:

  • Danske Familieadvokaters formand, advokat Anne Broksø, Ret og Råd København 
  • Retspræsident Anni Højmark fra Retten i Svendborg, 
  • Kontorchef Kirsten Rosenkilde Olsen fra Familieretshuset
  • Børnesagkyndig Anne Marie Troensegaard, tilknyttet Retten i Svendborg

12.00 – 13.00    Frokost

13.00 – 15.30   Behandling af Familierettens, den børnesagkyndiges- og advokatens rolle i forældreansvarssagernes model A-D ud fra cases samt fuldbyrdelsessagerne, herunder de nye regler om tilbageholdelse af en forældre ved:

  • Retspræsident Anni Højmark fra Retten i Svendborg
  • Børnesagkyndig Anne Marie Troensegaard, tilknyttet Retten i Svendborg
Underviser

Anne Broksø

Anne Broksø er ejer af et kontor, der deltager i kontorfællesskabet Ret & Råd København, der har en af Danmarks største privatretsafdelinger. Anne beskæftiger sig alene med familie/arveret og mediation. Hun underviser advokater i familie/arveret. Anne er formand for Danske Familieadvokater, og bobehandler ved Retten i Hillerød og retsmægler ved Retten på Frederiksberg.

Anne Marie Troensegaard

Anne Marie Troensegaard, autoriseret psykolog og specialist i børnepsykologi. Arbejder som børnesagkyndig for Familieretten ved Retten i Svendborg og Odense, samt for UKN (Ungdomskriminalitets Nævnet) og er derudover udpeget som Børnesagkyndig dommer. Laver tidlige børnesagkyndige undersøgelser, brede psykologiske undersøgelser samt forældrekompetenceundersøgelser. Arbejder ved siden af som psykolog for Scleroseforeningen samt ved det Børne- og Unge palliative Team på OUH.

Anni Højmark

Anni Højmark er retspræsident ved Retten i Svendborg og uddannet retsmægler. Anni er på daglig basis beskæftiget med behandlingen af familieretlige sager i familieretten eller som retsmægler. Anni er af Social- og indenrigsministeren udpeget som medlem af det Rådgivende udvalg for Familieretshuset, ligesom hun er domstolenes repræsentant i forskellige samarbejdsfora indenfor det familieretlige område. Hun har fulgt tilblivelsen af den nugældende familieretlige reform tæt.

Kirsten Rosenkilde Olsen

Kirsten Rosenkilde Olsen er kontorchef i Statsforvaltningens familieretlige afdelinger i Aabenraa og Odense. Afdelingen i Aabenraa er Statsforvaltningens hovedkontor og står for den indledende visitation af samtlige borgerhenvendelser og behandling af de sager inden for forældreansvarsloven, som sker på skriftligt grundlag. Derudover varetager kontorerne i Aabenraa og Odense opgaven med mødesagsbehandling for forældre i disse områder. Kirsten sidder som Statsforvaltningens repræsentant i koordinationsgruppen for implementering af Familieretshuset, og hun er formand for projektgruppen om nye tilbud i Familieretshuset.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige, jurister samt personer i øvrigt, der arbejder med familieret.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

27. feb. kl. 09:00 - 15:30

 

Pris: kr. 3.200,00

Medlemspris: kr. 2.500,00

Priser er ekskl. moms

 

Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

7 kursuslektionerAnne Broksø
Advokat (H)

Ret & Råd
Anne Marie Troensegaard
Autoriseret psykolog
Anni Højmark
Retspræsident

Retten I Svendborg
Kirsten Rosenkilde Olsen
Kontorchef

Familieretshuset, afdeling København
Linda L. Pedersen
Linda L. Pedersen
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: lpe@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kontakt Linda L. Pedersen på tlf.

33 43 70 00