Velkommen   (0 lektioner)

Law Firm Management Netværk

Med Law Firm Management får du de værktøjer, som på én gang kan gøre dig til en bedre leder og en bedre forretningsudvikler.

Godt lederskab giver ikke blot resultater indadtil i virksomheden, men også udadtil i forhold til klienter og samarbejdspartnere. Med Law Firm Management får du de værktøjer, som på én gang kan gøre dig til en bedre leder og en bedre forretningsudvikler. Du får desuden et værdifuldt netværk med de andre deltagere i Law Firm Management, som ofte står med den samme slags udfordringer som dig. Det vil give grobund for fælles sparring, spændende netværksarrangementer og udvikling mange år frem i tiden.

 

Medlemmer

Netværket består af de til tidligere deltagere på Law Firm Management. Se medlemmer her:

Hold 1
Hold 2
Hold 3

 

Drift af netværket

Danske Advokater faciliterer netværket og fungerer som sekretariat. Alle omkostninger forbundet med deltagelse på netværksmøderne ud over sekretariatsbetjening betales af deltagerne eller medlemsvirksomhederne.

 

Fagligt og socialt indhold

Der er to årlige møder, som både har et socialt og et fagligt indhold. Møderne består af gruppesessioner, hvor ”sharing of best practices” er i fokus. Det faglige indhold bygger videre på de kompetencer, som læres på kurset. Dette har blandt andet været: God ledelseskvalitet, gennembrudsledelse, overskudsmodeller i praksis og den betroede rådgiver.

 

Kontakt

Vil du høre mere, så ring eller skriv til Dorte Carlsson på 33437008 eller dca@danskeadvokater.dk. Hvis du kunne være interesseret i at deltage på Law Firm Management eller har lyst til at vide mere, så læs mere her.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies