Velkommen  

Ledelse i advokatbranchen

Kom med den 2. juni, hvor vi sætter fokus på ledelse i advokatbranchen

 

Hvordan skaber I en arbejdsplads, hvor de ansatte både trives og performer? Og hvad skal der til for at imødekomme særligt de nye generationers krav og forventninger til en attraktiv arbejdsplads og branche?

 

Det er nogle af de spørgsmål, som vi sætter fokus på med vores ledelsesseminar. Du får inspiration og redskaber til at skabe en endnu bedre arbejdsplads med fire skarpe indlæg, der på forskellig vis beskæftiger sig med emner, der er relevante ift. ledelse i advokatvirksomheder. Centralt for dagen er ledelse af nye årgange med henblik på at skabe en attraktiv branche at fortsætte sin karriere i også på sigt.

 

Implement Consulting Group faciliterer dagen, som åbnes af Emilia van Hauen med indlægget ”De unge viser vejen til fremtiden”. Emilia van Hauen zoomer blandt andet ind på den særlige udfordring, det er at lede, tiltrække og fastholde de unge, der tilhører generation Y og Z. Faktisk kan man godt glemme alt om at fastholde. I stedet skal man tænke i tilknytning, som giver helt andre vilkår.

 

Anders Thorup er HR-chef i revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, som 10 år i træk har ligget i top-5 over Danmarks bedste arbejdspladser, jf. Great Place to Work®. Anders Thorup vil fortælle om, hvordan Beierholm er lykkedes med at opretholde en høj medarbejdertrivsel i en branche kendetegnet ved store arbejdstidsmæssige ”sæsonudsving” og konkurrence om arbejdskraften.

 

Katja Paludan er partner og advokat (H) i Husen Advokater, som gennem de seneste år har afprøvet en lang række initiativer og nye arbejdsmetoder med formålet om at understøtte et langtidsholdbart arbejdsmiljø og trivsel som topprioritet. Katja Paludan vil fortælle om processen og om nogle af de initiativer, som Husen Advokater i den sammenhæng har både overvejet og testet i praksis.

 

Lars Hancke fra Implement Consulting Group leverer dagens sidste indlæg, hvor fokus er på implementering af forandringer, og hvor Lars deler viden og giver input, som du får mulighed for selv at drøfte i grupper på dagen. Lars berører de strukturer og den adfærd, som kan gøre, at forandringer møder modstand og giver konkrete eksempler på, hvad man kan gøre for at hjælpe forandringerne bedre på vej.

 

Dagen rundes af med øvelser individuelt og i grupper om de input, som indlægsholderne er kommet med, så du kan reflektere over, hvad det betyder for din virksomhed, og hvilke tiltag du vil hjem og implementere.

 

Tag gerne en kollega med – så er I to til at tage idéerne med hjem og sætte nye skibe i søen.

 

Ledelsesseminaret er for alle advokatkontorer med ansatte, men er dog tilrettelagt særligt med tanke på ledere eller aspirerende ledere i små og mellemstore advokatvirksomheder.
 

TILMELD JER HER

Nyheder

KURSER

Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00