Velkommen   (0 lektioner)

Legaltech

Legaltech


Nye teknologier er en af de vigtigste nøgler til innovation og udvikling i advokatbranchen. Men hvad er der derude? Få hoved og hale på de nye teknologier fra kunstig intelligens til chatbots, crowdsourcing og blockchains – og hør hvordan de kan bruges i advokatbranchen. Danske Advokaters LegalTech arbejdsgruppe har samlet en masse viden og inspiration om emnet. Al viden er delt ind i 6 emner, som du kan se herunder.


Klik ind på emnerne og få helt styr på, hvad LegalTech dækker over. Der lavet små infovideoer og powerpoint præsentationer for at give dig et overblik ved hvert emne
 


 

 

 

 


Materialet er udarbejdet i samarbejde med konsulent Bjarne Schøn, som har en bred erfaring fra lederstillinger i globale it- og rådgivningsvirksomheder, og som bl.a. virker som mentor for en række nystartede teknologivirksomheder. 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13