Velkommen  

Legaltech

Bliv klogere på de nye teknologier fra kunstig intelligens til chatbots, crowdsourcing og blockchains – og hør hvordan de kan bruges i advokatbranchen

Nye teknologier er en af de vigtigste nøgler til innovation og udvikling i advokatbranchen. Men hvad er der derude? Få hoved og hale på de nye teknologier fra kunstig intelligens til chatbots, crowdsourcing og blockchains – og hør hvordan de kan bruges i advokatbranchen. Danske Advokaters LegalTech arbejdsgruppe har samlet en masse viden og inspiration om emnet. Al viden er delt ind i 6 emner, som du kan se herunder.


Klik ind på emnerne og få helt styr på, hvad LegalTech dækker over. Der lavet små infovideoer og powerpoint præsentationer for at give dig et overblik ved hvert emne
 


 

 

 

 


Materialet er udarbejdet i samarbejde med konsulent Bjarne Schøn, som har en bred erfaring fra lederstillinger i globale it- og rådgivningsvirksomheder, og som bl.a. virker som mentor for en række nystartede teknologivirksomheder. 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13