Velkommen   (0 lektioner)

London 16.-18. april 2020

Tur til London den 16.-18. april 2020 med Procedureadvokaterne

Kære tilmeldte til London-turen

 

Bestyrelsen har med baggrund i de seneste meldinger om udbredelsen af Corona-virussen besluttet at udsætte studieturen til London.

Vi beklager selvfølgelig de gener, det evt. vil have for jer, men vi håber på jeres forståelse for vores beslutning i denne svære situation.

 

Det faglige arrangement strækker sig over torsdag og fredag og indebærer en grundig indføring i det engelske retssystem, herunder besøg hos en domstol og overværelse af en hovedforhandling med en af Londons anerkendte barristers. Turen udløser kursuspoint.

 

I prisen er indeholdt overnatning på hotel AMBA HOTEL CHARING CROSS (torsdag og fredag) samt de faglige arrangementer. Transport til London er for egen regning, og den booker man selv.

 

Tilmelding

  
  
  
Navn 
E-mail 
Firmanavn 

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08