Velkommen   (0 lektioner)

Managing partner

Mange advokatvirksomheder udpeger en advokat, der i en periode primært beskæftiger sig med den overordnede ledelse af firmaet.

En managing partner bliver sædvanligvis valgt blandt ejerne (partnerne) og kan sidestilles med den administrerende direktør.

Nogle steder er man managing partner på fuldtid. Andre steder fortsætter man arbejdet som advokat ved siden af.

Den tidligere managing partner i Kromann Reumert, Søren Johansen, forklarer: ”Det har egentlig ikke været så udfordrende, som man skulle tro. Jeg synes, vi har en smaddersund kultur, og det at være en partnerledet virksomhed er rigtig spændende i forhold til en mere hierarkisk struktur. I mit job har jeg skullet overbevise folk med argumenter, ikke med magt. Der er stor respekt om, at den, der nu er valgt som leder, træffer beslutningerne, og så bakker de andre typisk op om det.”

Læs artiklen ”Firmaets mand”  om livet som managing partner i Danmarks største advokatvirksomhed, Kroman Reumert.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08