Velkommen   (0 bonuspoint)

Managing partner

Mange advokatvirksomheder udpeger en advokat, der i en periode primært beskæftiger sig med den overordnede ledelse af firmaet.

En managing partner bliver sædvanligvis valgt blandt ejerne (partnerne) og kan sidestilles med den administrerende direktør.

Nogle steder er man managing partner på fuldtid. Andre steder fortsætter man arbejdet som advokat ved siden af.

Den tidligere managing partner i Kromann Reumert, Søren Johansen, forklarer: ”Det har egentlig ikke været så udfordrende, som man skulle tro. Jeg synes, vi har en smaddersund kultur, og det at være en partnerledet virksomhed er rigtig spændende i forhold til en mere hierarkisk struktur. I mit job har jeg skullet overbevise folk med argumenter, ikke med magt. Der er stor respekt om, at den, der nu er valgt som leder, træffer beslutningerne, og så bakker de andre typisk op om det.”

Læs artiklen ”Firmaets mand”  om livet som managing partner i Danmarks største advokatvirksomhed, Kroman Reumert.

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16