Velkommen  (0 bonuspoint)

Medlemsmøder 2017

Kom til gratis medlemsmøder i hele landet og få mere værdi af medlemskabet

Danske Advokater inviterer alle medarbejdere i medlemsvirksomhederne til medlemsmøder i efteråret. Kom og hør om den nye hvidvasklov, persondataforordning og det sidste nye om domstolenes sagsportal minretssag.dk. Du får også et bud på, hvad LegalTech betyder for branchen og hvad der rører sig på den politiske scene samt dugfriske analyser.

 

Kom og mød din brancheforening

Vi møder op med formanden, Lotte Eskesen, direktør Paul Mollerup, vicedirektør Helle Hübertz Krogsøe, forretningsudviklingschef Øyvind Fagerstrand og digitaliseringschef Steen Hermansen, der alle glæder sig til at møde dig.

 

Du optjener 3 kursuslektioner. Tag din kollega under armen og tilmeld dig på nedenstående formular. Du kan vælge mellem byerne København, Næstved, Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense.

 

  
  
  
  
  
  
Navn 
Firmanavn 
E-mail 
Jeg ønsker ligeledes at tilmelde følgende kollegaer fra mit firma:
Navn deltager 2 
Navn deltager 3 
Navn deltager 4 

Nyheder

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Michella Nadja Achilles
Michella Nadja Achilles | Direktionssekretær | T: +45 33 43 70 17 | E: mna@danskeadvokater.dk

Kontakt

Michella er husets direktionssekretær og garanten for, at direktionens liv går op i en større enhed.

 

Michella koordinerer mange opgaver for både direktion, bestyrelse og repræsentantskab. Michella har en finger med i rigtigt mange projekter - både internt i Danske Advokater, men også i forbindelse med større medlemsarrangementer, herunder Danske Advokaters kongres og det årlige processpil med Djøf.

Læs mere…

Kontakt Michella Nadja Achilles på tlf.

33 43 70 17