Velkommen   (0 lektioner)

Medlemsmøder 2019

Tilmelding
Medlemsmøder - Vores omdømme. Vores fremtid.

       

Danske Advokater inviterer til medlemsmøder om advokatbranchens omdømme og fremtid.

 

Pressehistorier om grådighed, kreativ skatterådgivning og inhabilitet påvirker hele branchens omdømme og afføder et politisk ønske om øget regulering og tilsyn, der rammer alle i branchen.
 

På fire medlemsmøder vil vi tage en grundig dialog med jer om advokatbranchens omdømme. Kom og deltag i en åben, saglig og ærlig debat om de mange svære dilemmaer, der kan opstå, når man som advokat yder rådgivning i en stadigt mere kompleks dagligdag.
 

Vi møder op med Danske Advokaters formand Jørgen Kjergaard Madsen, administrerende direktør Paul Mollerup og chef for kommunikation og public affairs Søren Møller Andersen. Medlemsmøderne er gratis og kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlem af Danske Advokater, og for service-abonnenter. Tilmeld dig nedenfor.
 

  
Navn 
Firmanavn 
E-mail 
Jeg ønsker ligeledes at tilmelde følgende kollega fra mit firma:
Navn på kollega 

Nyheder

KURSER

Michella Nadja Achilles
Michella Nadja Achilles | Direktionssekretær | T: +45 33 43 70 17 | E: mna@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michella er husets direktionssekretær og garanten for, at direktionens liv går op i en større enhed.

 

Michella koordinerer mange opgaver for både direktion, bestyrelse og repræsentantskab. Michella har en finger med i rigtigt mange projekter - både internt i Danske Advokater, men også i forbindelse med større medlemsarrangementer, herunder Danske Advokaters kongres og det årlige processpil med Djøf.

Læs mere…

Kontakt Michella Nadja Achilles på tlf.

33 43 70 17

Ret cookies