Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Medlemsmøder 2023

Mød Danske Advokater på gratis medlemsmøder i hele landet
 

Danske Advokater holder i løbet af april en række møder, hvor vi kommer rundt i landet og hilser på vores medlemmer. Det overordnede tema for møderne er, hvordan vi driver vores virksomheder, så de lever op til reglerne. Emnerne er:
 

Udfordringer med Compliance i advokatvirksomhederne og hjælp fra Danske Advokater i hverdagen


Dem kan du møde
Fra Danske Advokater stiller vi med bestyrelsesformand Jesper Rothe, adm. direktør Paul Mollerup og digitaliseringschef Steen Hermansen. Vi har gæster med fra Pingo Docs, som har lavet Navigator Smart Tools, som indeholder complianceværktøjer, beregnere mm., til Danske Advokater.
 

Som noget nyt vil vi invitere de, der har lyst, til at blive til en sandwich eller et glas vin efterfølgende for at fortsætte samtalen og følge op på og høre jeres input til, hvilke konkrete tiltag Danske Advokater skal iværksætte i løbet af den kommende tid. Her kan du møde specialkonsulent David Hedegaard Meyer og kommunikations- og marketingkonsulent Amalie Alsløw Anthis.
 

Vi glæder os til at se jer på medlemsmøderne til april.


Tilmelding
Du kan se tid og sted, finde det fulde program og tilmelde dig her.

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21