Velkommen   (0 bonuspoint)

Nyhed fra Danske Advokater14-01-2011
Advokat Lida Hulgaard modtager Magnus Prisen

Magnus Prisen 2010 blev torsdag den 13. januar 2011 overrakt til advokat Lida Hulgaard fra advokatfirmaet Hulgaard Advokater ved en reception i Hofteateret i København, hvor en lang række fremtrædende personer inden for skatteverdenen var til stede.

Formanden for Komitéen for Magnus Prisen, Jon Stokholm, udtalte bl.a., at komitéen havde lagt vægt på, at Lida Hulgaard får Magnus Prisen for sin mangeårige og alsidige indsats for udviklingen af dansk skatteret.

Lida Hulgaard er medforfatter til den første moderne og omfattende litterære fremstilling af dansk skatteret siden Thøger Nielsens værker. Derudover har Lida Hulgaard som advokat ført mange principielle og ofte vanskelige skattesager og udført disse med stor grundighed og beherskelse af det juridiske og økonomiske stof og en evne til at gøre svære problemstillinger enkle.

Fonden Magnus Prisen blev stiftet i 1998 af de tidligere ejere af Forlaget Magnus og uddeltes sidste gang i dette regi i 2009. Magnus Prisen er i år videreført og uddelt af Magnus Informatik A/S, som har nedsat en Komité, der står for udvælgelsen af årets prismodtagere på baggrund af indstillinger fra de relevante organisationer og netværk.

Se pressemeddelelsen

 

Nyheder

KURSER

Del
Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19