Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-05-2008
Danske Advokater køber Advokaternes Serviceselskab

Pressemeddelelse 19. maj 2008

Købet sikrer medlemmerne fortsat adgang til efteruddannelse og andre ydelser til en attraktiv pris.
Danske Advokater har købt Advokaternes Serviceselskab af Advokatsamfundet. Dermed placerer Danske Advokater sig som en central aktør på markedet for efteruddannelse til advokater og advo-katsekretærer, lige som Danske Advokater gennem købet får en central rolle som formidler af en række services til advokatvirksomhederne.
”Med ét slag har vi taget adskillige trin på trappen i arbejdet med at realisere vores forretnings-strategi. Uddannelse er et nøgleområde for advokatbranchen. Danske Advokaters ambition er, at vi skal være branchens foretrukne leverandør af kurser. Serviceselskabet har allerede her en meget vigtig position. Med købet har vi nu et solidt fundament for en videre udvikling,” siger Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen.
Central jobformidler
Indtil salget var Advokaternes Serviceselskab ejet af Advokatsamfundet. Advokatsamfundets opgaver er med en ændring af Retsplejeloven blevet begrænset. Derfor var Advokatsamfundet nødt til at afhænde selskabet.
Ud over efteruddannelse er Advokaternes Serviceselskab via aftaler med eksterne leverandører en central leverandør af blandt andet IT-rådgivning, rådgivning om HR-forhold, adgang til blanketter og lign. Advokatvirksomheder tilknyttet selskabet får derudover adgang til en lang række rabatord-ninger på produkter som kontormøbler, hoteller og benzin. Med købet overtager Danske Advokater også jobportalen Advojob.dk, der er branchens centrale jobformidler.

Bliver boende indtil videre
Det er planen, at Danske Advokaters bestyrelse indtræder som ny bestyrelse i Advokaternes Serviceselskab i forbindelse med overtagelsen. Helle Pallesen fortsætter som selskabets direktør.
Når der er ansat en adm. direktør i Danske Advokater, vil vedkommende i samarbejde med bestyrelsen og Serviceselskabets daglige ledelse gå i gang med en proces, hvor vi vil afklare forretningsplan og selskabsstruktur for selskabet.
Indtil videre bliver Serviceselskabet boende i Kronprinsessegade. Serviceselskabet skal integreres med Danske Advokaters sekretariat, efterhånden som det etableres, og inden for det næste års tid skal Danske Advokater flytte til andre lokaler.
Høj kvalitet til attraktiv pris
Det primære mål for Danske Advokater med købet er at sikre den tætte kontakt til en række specialforeninger og et stort antal advokatvirksomheder som brugere af selskabets ydelser, at sikre et godt fundament for fortsat at bidrage med hjælp til drift og udvikling af advokatvirksomhederne og at sikre advokatvirksomhederne adgang til efteruddannelse af høj kvalitet til en attraktiv pris. Over for medlemmerne af Danske Advokater skal aktiviteterne i Serviceselskabet hvile i sig selv, men kurser og en række andre services vil samtidig blive udbudt eksternt på markedsvilkår, både uden for branchen og til de advokatvirksomheder, der ikke er medlem af Danske Advokater, samt de jurister og advokater, som er ansat i virksomheder og organisationer.

Fakta
11. marts 2007 havde 1088 advokatvirksomheder med tilsammen 3880 advokater abonnement hos Advokaternes Serviceselskab. Selskabet havde i 2007 en omsætning på ca. 17,0 mio. kr. Årets resultat blev 513.337 kr. Selskabet har 16 medarbejdere.


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19